«Ξεπάγωσε» το Παγκρήτιο ο Αυγενάκης

Μόνο μια συνάντηση του νέου Υφυπουργού Αθλητισμού με εκπροσώπους της FIFA-UEFA στάθηκε αρκετή για να βγει από τον «πάγο» το έργο υλοποίησης του στεγάστρου στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο Ηράκλειο.

Στη σημερινή τους συνάντηση ο Λευτέρης Αυγενάκης γνωρίζοντας καλά το ζήτημα, ζήτησε από τους εκπροσώπους των FIFA και UEFA να προχωρήσει η διαδικασία κατασκευής του στεγάστρου, καθώς το κονδύλι έχει ήδη δεσμευθεί και όλα είναι έτοιμα από καιρό. Ενώ σημείωσε πως το έργο σταμάτησε μετά τη μη διεξαγωγή του αγώνα Ελλάδα – Ιταλία στο Παγκρήτιο.

Πλέον δεν υπάρχει λόγος το έργο να παραμένει στάσιμο, ενώ περισσεύει η θέληση να γίνουν έργα που αναβαθμίζουν τόσο τον αθλητισμό και αποδίδουν προστιθέμενη αξία στις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός.

Ακόμη, ο κ. Αυγενάκης προσκάλεσε τους εκπροσώπους να επισκεφθούν το Ηράκλειο και να γνωρίσουν την κρητική φιλοξενία. Ωστόσο, ο κ. Λάκοβιτς έθεσε δύο όρους, να αποδεχθεί ο Υφυπουργός την πρόσκληση του Προέδρου της UEFA και να παραστεί στον τελικό του Super Cup στην Κωνσταντινούπολη και οι ίδιοι μετά χαράς θα επισκεφθούν το Ηράκλειο μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του στεγάστρου.