Ο Γιώργος Λογιάδης στον Athletic Radio 104.2

Ο Υποψήφιος Βουλευτής με το “ΜέΡΑ 25” του Γιάνη Βαρουφάκη, Γιώργος Λογιάδης, φιλοξενήθηκε στον Athletic Radio 104.2 λίγες μέρες πριν τις Εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Τα όσα είπε ο Υποψήφιος Βουλευτής με το “ΜέΡΑ 25” του Γιάνη Βαρουφάκη, Γιώργος Λογιάδης,  στην εκπομπή “Derby” με τους Μανώλη Θέμελη και Νίκο Παπαδάκη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τις Εκλογές και το Μερα 25

“Οι Νέοι και όχι μόνο είναι σημαντικό να πάνε να ψηφίσουν στις 7 Ιουλίου.

Το “ΜέΡΑ 25” πρεσβεύει κάτι το διαφορετικό και είναι φωνή αντίστασης. Και ανυπακοής. Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι προσιτός και λέει αλήθειες που “πονάνε”. Είμαστε μία νέα παράταξη, που έχει μέλλον.

Είμαστε όλοι Ελληνες και Ευρωπαίοι”.

Για τον Aθλητικό Τουρισμό

“Ο Aθλητικός Τουρισμός θα μπορούσε να υπάρξει όλο τον χρόνο. Έχουμε την φιλοξενία μέσα μας. Ο Κρητικός λαός είναι μοναδικός.

Μπορούμε να συνδυάσουμε με την Ιατρική με τον Τουρισμό. Να εκμεταλλευτούμε την θάλασσα και να φτιάξουμε τις Υποδομές μας.

Ο καθένας να συμβάλλει από το μετερίζι του. Στην Κρήτη κάνουμε σημαντικά πράγματα.

Να προβάλλουμε τον αερομοντελισμό, τον καταδυτικό Τουρισμό. Πρέπει να υπάρξει αλληλοεπίδραση. Έχουμε δυνατότητες.

Ο Αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους”.

Για την Κρήτη

“Η Κρήτη μπορεί να εκτιναχθεί. Να έχει ευημερία. Να γίνουν απλά πράγματα με τις Υποδομές. Οι Αμερικάνοι είχαν δει από παλαιότερα την αναγκαιότητα της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα. Είχαν πει και για το αεροδρόμιο και για Σιδηρόδρομο που θα πρέπει να γίνει στο Νησί”.

Για την ανταποδοτικότητα

“Όλοι πληρώνουμε φόρους.  Και δεν έχουμε Υποδομές. Ούτε καν πεζοδρόμια. Έρχονται Τουρίστες στην Κρήτη και δεν φεύγουν από τα Ξενοδοχεία. Τι να πω και για τις πινακίδες με σφαίρες; Δεν βλέπω καμία ανταποδοτικότητα. Στηριζόμαστε στην καλή διάθεση του Ελληνα. Δεν ξέρουμε τι δίνουμε και τι παίρνουμε”.

Για τους Υδρογονάνθρακες της Κρήτης

“Η πυρηνική μας δύναμη είναι ο Πολιτισμός. Οι ρίζες του Πολιτισμού είναι στην Κρήτη. Δεν μας έχει ενημερώσει κανείς τι είναι οι Υδρογονάνθρακες και τι επιπτώσεις θα έχουν στο περιβάλλον οι ενέργειες που θα γίνουν. Δεν ξέρουμε αν θα δημιουργήσει σεισμούς. Η ατμοσφαιρική μόλυνση είναι σημαντική. Σοβαρά θέματα. Ο Πλανήτης θα μας αποβάλλει. Αυτό είναι και το ορόσημο του 25. Ο Ηλιος είναι απέραντος και ζούμε από αυτόν. Υπάρχουν εναλλακτικές μορφές ενέργειες”.

Για το ΜέΡΑ 25 στο Ηράκλειο 

“Ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει και ειδικά οι νέοι. Στις Εκλογές στόχος είναι να ξεπεράσουμε το 3%. Να βγάλουμε Βουλευτή στο Ηράκλειο. Ο κ. Βαρουφάκης θα έρθει την προσεχή Δευτέρα στο Ηράκλειο. Το ΜέΡΑ 25 είναι μία διαφορετική φωνή”.

Για τον ίδιο

“Συμμετέχω για πρώτη φορά. Είναι χρέος μου να ανταποδώσω στην Κοινωνία οτι έχω κερδίσει.

Ξέρετε που είμαι καθημερινά και μετά την 7η Ιούλη δεν θα… χαθώ αν εκλεγώ. Δεν θα σας θυμάμαι κάθε 4 χρόνια. Προχωράω με καθαρή καρδιά και επικοινωνώ με όλους.

Κάθε μέρα θα είμαι δίπλα σας και θα συζητάμε τα θέματα της καθημερινότητας και της ζωής μας. Διάλογος καθαρός και καθημερινός”.

Για τα capital control

“Ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε μαζέψει τις απαραίτητες υπογραφές για το αν είναι νόμιμα. Απάντηση δεν πήρε και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα βγάλει την απόφαση, Θα μάθουμε τότε όλοι τι έγινε και οτι ήταν παράνομο.

Ότι έγινε ήταν εκβιασμός για να συμμορφωθούμε και να παραδειγματιστούν και οι άλλες χώρες.

Το ευρώ είναι ένα ενιαίο νόμισμα αλλά είναι πλέον για τους λίγους και δεν λειτουργεί Δημοκρατικά. Δεν πάει άλλο η υπάρχουσα κατάσταση.

Θα πρέπει να γίνουμε μια Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Ευρώπης”.

Ένα μήνυμα στους Νέους

“Να ακολουθούν την καρδιά τους. Ενημερώνονται καθημερινά και δεν μπορείς να τους κοροϊδεψεις. Θέλω να θίξω το θέμα της προσβασιμότητας και της ασφαλούς οδήγησης.

Προσβασιμότητα όχι μόνο για ΑΜΕΑ. Θα πρέπει να οδηγούμε με ασφάλεια  Ο καθένας μας πρέπει να έχει φιλότιμο σε κάθε του κίνηση και να κοιτάμε τον άλλο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook