Mπουνάκης: «Υπάρχει σχέδιο, όραμα και επιμονή»

O υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του Γιούχτα, Νίκος Μπουνάκης, με τον συνδυασμό “Δύναμη Πολιτών” με επικεφαλής τον Βασίλη Λαμπρινό, μίλησε στους Μανώλη Θέμελη και Κώστα Παπαδόπουλο στον Athletic Radio 104,2 για την “μάχη” της κάλπης.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

O υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του Γιούχτα, Νίκος Μπουνάκης, με τον συνδυασμό “Δύναμη Πολιτών” με επικεφαλής τον Βασίλη Λαμπρινό, μίλησε στους Μανώλη Θέμελη και Κώστα Παπαδόπουλο στον Athletic Radio 104,2 για την “μάχη” της κάλπης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή Derby:

Για την παραμονή ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ και την κατάκτηση του Τίτλου από τον Πόρο

“Η Τετάρτη ήταν μία σημαντική μέρα, αφού ο ΟΦΗ έμεινε στην Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα της πόλης, της Κρήτης, της καρδιάς μας, όλων μας. Με την νέα Διοίκηση θα μπει με άλλο… αέρα στο νέο Πρωτάθλημα και θα σχεδιάσει καλύτερα το μέλλον που προδιαγράφεται ελπιδοφόρο”.

Συγχαρητήρια στον Πόρο. Είναι μία ομάδα, που όπως και τον ΟΦΗ, στηρίζω χορηγικά και χαίρομαι πολύ. Έφερα γούρι φαίνεται και σε αυτόν. Του χρόνου θα είμαστε “αντίπαλοι” αν και δεν ξέρουμε ακόμα πως θα είναι το νέο Πρωτάθλημα στην Ελλάδα της αβεβαιότητας.

Οι παθογένειες του ποδοσφαίρου μας”.

Για την υποψηφιότητά του στις Εκλογές 

“Ανταποκρίθηκα στην τιμητική πρόταση του Δημάρχου. Ανέλαβε τον Δήμο σε μία κρίσιμη περίοδο και εξορθολόγισε οικονομικά τον Δήμο. Έχει κάνει σημαντικά έργα. Άλλαξε το υδρευτικό σύστημα της πόλης. Υπάρχει σχέδιο, όραμα και επιμονή. Προσωπικά ασχολούμαι με τα κοινά από μικρός και μου αρέσει η συμμετοχή και να βοηθάω τον τόπο μου. Δεν είμαι και δεν θα γίνω επαγγελματίας πολιτικός.

Για τα Αθλητικά γεγονότα στην πόλη, το Παγκρήτιο Στάδιο και την Εθνική

“Γίνονται σοβαρά αθλητικά πράγματα στο Ηράκλειο και είναι η έδρα των Εθνικών σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Γίνονται σπουδαία διεθνή Τουρνουά.

Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για Αθλητικό Τουρισμό.

Το Παγκρήτιο έχει προβλήματα με το στέγαστρο με ευθύνη και της ΕΠΟ, αλλά θα λυθούν.

Η Εθνική θα έρθει το συντομότερο στο Ηράκλειο. Κινούνται οι διαδικασίες να έρθει στην πόλη μας άμεσα”.

Για την πορεία του Γιούχτα στον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής και το νέο Πρωτάθλημα

“Η ομάδα βγάζει υγεία. Είμαστε πριν την έναρξη της νέας σεζόν και θα μιλήσουμε με τον προπονητή μας, Μανώλη Παπαματθαιάκη, που θα μείνει στο τιμόνι. Το Δ.Σ θα αποφασίσει για την ομάδα της νέας σεζόν. Ο Γιούχτας έκανε μία πολύ καλή πορεία. Την καλύτερη της ιστορίας του στην Γ Εθνική. Πρωταγωνίστησε. Κέρδισε ΟΦΙ και Ιωνικό. Υπήρξε κόπωση. Θα μείνει ο βασικός κορμός αλλά δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές. Τώρα έχουμε τις Εκλογές, αφού και ο Σταύρος Αρναουτάκης, που μας στηρίζει, όπως και όλο τον Αθλητισμό του νησιού, έχει το τρέξιμό του, όπως και μεις”

Το μήνυμά του για τις Εκλογές 

“Μείναν λίγες μέρες. Το Ηράκλειο έχει την δυνατότητα να αποτελέσει επενδυτικό προορισμό. Να γίνει στολίδι της Μεσογείου. Γίνονται πράγματα αλλά θα γίνουν και άλλα και θα αλλάξουμε ταχύτητα.

Το Ηράκλειο θα είναι ένας ελκυστικός προορισμός Έρχονται και νέες κενές θέσεις εργασίας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook