Τα πιο υγιεινά πρωινά του κόσμου

Τα πιο υγιεινά πρωινά του κόσμου: Tο πρωινό γεύμα είναι ως γνωστόν το πιο σημαντικό της ημέρας, δείτε λοιπόν μερικά από τα πιο υγιεινά πρωινά του κόσμου…

Όπως αναφέρει ο Independent, επικαλούμενος τη Βρετανική Ένωση Διαιτολόγων δεν είναι απαραίτητο να το περιορίζεις μόνο σε φαγητά με χαμηλά λιπαρά, αντίθετα, το πιο υγιεινό πράγμα είναι να εντάσσετε σε αυτό όσα περισσότερα θρεπτικά συστατικά μπορείτε.

Σύμφωνα με την Ένωση αυτά είναι λοιπόν τα πιο υγιεινά πρωινά του κόσμου:

7Νότια Κορέα

Το πρωινό εδώ περιλαμβάνει ρύζι, σούπα, kimchi (λαχανικά τουρσί με καρυκεύματα) και κρέας ή ψάρι. Τα φαγητά αυτά είναι χαμηλά σε λιπαρά αλλά έχουν αρκετές πρωτεΐνες.

6Νότια Αφρική

Το πρωινό της Νοτίου Αφρικής αποτελείται από έναν τύπο χυλού δημητριακών ή ρύζι, που ονομάζεται «putu pap». Ο χυλός τρώγεται συνήθως με γάλα.

5Ινδία

Ακόμα και το πρωινό στην Ινδία είναι καυτερό και περιλαμβάνει το roti, ένα είδος πίτας που συνοδεύεται με γιαούρτι και σάλτσα από φρούτα chutney.

4Ισλανδία

Ένα μπολ χυλού βρώμης είναι το πιο συνηθισμένο πρωινό στην Ισλανδία.

3Μεσόγειος

Η μεσογειακή διατροφή έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα ευεργετική για την υγεία και το πρωινό με λαχανικά, φρούτα είναι μέρος αυτής.

2Βρετανία

Το παραδοσιακό αγγλικό πρωινό με μπέικον, λουκάνικα, ντομάτες, μανιτάρια και αυγά, θεωρείται ένα από τα πιο «δυνατά» πρωινά για να ξεκινήσει κανείς τη μέρα του.

1Ισπανία

Το pan con tomate, όπως λέγεται στα ισπανικά, δηλαδή μια σάλτσα ντομάτας πάνω σε ένα τοστ, είναι πολύ πιο υγιεινό σε σχέση με τη μαρμελάδα ή το βούτυρο.