Από εβδομάδα τα νέα για Βάλνερ

Την ερχόμενη εβδομάδα θα βγει η απόφαση της υπόθεσης Βάλνερ από την δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα ανήμερα του αγώνα Τσέλσι – Ολυμπιακός (5/3), θα εκδοθεί η απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση Βάλνερ.

 

Η ακροαματική διαδικασία της Τετάρτης (27/2) διήρκησε πολλές ώρες, αλλα δεν είχε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, με τις δύο ομάδες, Ολυμπιακό και Καλαμαριά, να υποστηρίζουν και να ενισχύουν τις θέσεις τους.

 

Οι ερυθρόλευκοι ότι η συμμετοχή του παίκτη ήταν αντικανονική και οι Πόντιοι ότι ήταν νομότυπη.

 

Ο Απόλλων, δια των εκπροσώπων του και των νομικών του συμβούλων, ζήτησε την εξαίρεση του προέδρου της Επιτροπής κι ενός μέλους της. Το πρώτο αίτημα απορρίφθηκε, καθώς θεωρήθηκε εκπρόθεσμο, ενώ το μέλος αυτοεξαιρέθηκε.

 

Δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης… Ο συνήγορος της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς, Πέτρος Καϊμακάμης έλεγε… “Θα γίνει αίμα και άμμος. Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βούλτσης απάντησε σε έντονο ύφος και ο Πέτρος Καϊμακάμης ανταπάντησε λέγοντας: “Μπορώ να φωνάζω και εγώ δυνατά κ. Βούλτση και αν το κάνω θα γκρεμιστεί το κτίριο”. Τελικά, η Επιτροπή ζήτησε να κατατεθούν τα υπομνήματα μέχρι την Τρίτη (4/3) και η απόφαση θα ανακοινωθεί στην επόμενη συνεδρίαση, την Τετάρτη (5/3).