Αποχωρεί ο Σεγκούρα

Οπως και χθες Τρίτη (2/9), έτσι και σήμερα Τετάρτη (3/9), ο Σωκράτης Κόκκαλης, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και είχε επαφές με τους με τους άμεσους συνεργάτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ενημερώθηκε εκ νέου για το αίτημα, που εδώ και καιρό έχει διατυπώσει ο Πεπ Σεγκούρα, ότι δηλαδή θέλει ν’ αποδεσμευτεί των καθηκόντων του λόγω φόρτου εργασίας και να παυτεί έτσι των όποιων καθηκόντων του. Οπως όμως διαρρέει ούτε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασίας της μαζί του.

Σημειώνεται ότι ο Ισπανός είχε παραμείνει στο δυναμικό των Πειραιωτών κατόπιν σχετικής επιθυμίας του ισχυρού άνδρα των νταμπλούχων προκειμένου για κάποιο χρονικό διάστημα να κατατοπίσει τον συμπατριώτη του Ερνέστο Βαλβέρδε στο νέο σταθμό της καριέρας του, αλλά και να συμβάλει με τις γνώσεις του στην εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου.

Πλέον, ο Σεγκούρα θα έχει μια τελική επαφή και συζήτηση με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Χρυσικόπουλο, ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών και ο τεχνικός που οδήγησε πέρυσι τον Ολυμπιακό στον τίτλο, να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Χοσέ Σεγκούρα εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2007, σαν βοηθός του Τάκη Λεμονή, και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων τον Μάρτιο του 2008 μετά την απόλυση του τελευταίου. Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε πέρυσι το νταμπλ και κατόπιν παρέμεινε για να βοηθήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον εγκλιματισμό του στην Ελλάδα.