Ακόμα μια επιτυχία του ΝΟΓΚ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα optimist!

Οι εντυπωσιακές παρουσίες του Ναυταθλητικού Όμιλου Γαζίου Κρήτης, στα πεναλλήνια πρωταθλήματα συνεχίστηκε και σε αυτό το τουρνουά, με την Ιωάννα Πετυχάκη και τον Πέτρο Καλογεράκη να καταφέρνουν να τραβήξουν τα βλέμματα.

Πιο συγκεκριμένα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο πανέμορφο Γαλαξίδι, από τις 17 έως 20 Ιουνίου για παιδιά ηλικίας 11 ετών, ο ΝΟΓΚ, για άλλη μια φορά κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα και να κάνει το κόσμο του Ηρακλείου να υποκλιθεί για ακόμα μια φορά στις αρετές του.

 

Η επιτυχία της Ιωάννας και του Πέτρου δεν ήταν οι μοναδικές, καθώς και στο παρελθόν ο Ναυτικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης, έχει μεγάλες επιτυχίες στα Πανελλήνια πρωταθλήματα που έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν. Πάντως συγχαρητήρια χρειάζονται και στον προπονητή Ανδρέα Σηφάκη, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική δουλειά και αυτό φαίνεται από τις επιτυχίες που έχει ο ΝΟΓΚ στα πανελλήνια πρωταθλήματα!

Πέρα από αυτά ο ΝΟΓΚ θα πραγματοποιήσει και camp Ιστιοπλοΐας από τις 2 έως στις 13 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του ΝΟΓΚ στο λιμανάκι στην Παντάνασα, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 8:30 μέχρι τις 16:00 το απόγευμα.