Στην Γαλλία ο Στεφανουδάκης

Ο Κρητικός Πρωταθλητής, θα λάβει μέρος  στο “Handisport Open Paris 2018 – Paris 2018 World Para Athletics Grand Prix”.

Ο Κρητικός Πρωταθλητής, Μανώλης Στεφανουδάκης, μετά την εξαιρετική εμφάνιση και  κατάκτηση των δύο χρυσών μεταλλίων στο Grand Prix του Πεκίνου, αναχωρεί σήμερα, Τετάρτη 13 Ιουνίου για την Γαλλία όπου θα λάβει μέρος  στο “Handisport Open Paris 2018 – Paris 2018 World Para Athletics Grand Prix”.

Ο Έλληνας Αθλητής  θα αγωνιστεί  στον ακοντισμό την Παρασκευή 15 Ιουνίου αλλά και στην σφαίρα την Πέμπτη 14 Ιουνίου. Και σε αυτό το ταξίδι κοντά στον Μανώλη θα βρίσκεται ο προπονητής του Ιπποκράτης Σκαντζάκης.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης σε δηλώσεις του αναφέρει:

‘’Τελευταίο ταξίδι εκτός Ελλάδας πριν το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γερμανίας. Η  συμμετοχή μου στο Grand Prix του Παρισιού είναι η 5η αθλητική διοργάνωση που συμμετέχω για φέτος. Για μένα είναι άλλοι δυο αγώνες προετοιμασίας, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να φέρω τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με βοηθούν να πραγματοποιώ  το ταξίδι του πρωταθλητισμού  γιατί πίσω από μένα βρίσκονται πολύ σημαντικοί άνθρωποι:

-Πρώτα απ’ όλα, τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζουν με κάθε τρόπο με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα.

-Τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες.

-Ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά και ηθικά και στη φετινή μου αθλητική χρονιά, που βρίσκονται στο πλευρό μου και με στηρίζουν στο δύσκολο και μεγάλο ταξίδι του πρωταθλητισμού.

Φεύγοντας, λοιπόν, δίνω υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω για άλλη μια φορά να φέρω το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και να εκπροσωπήσω επάξια τη χώρα μας’’.

*    το μεγάλο μου χορηγό ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ,

Τα μέλη των εταιρειών:

*          ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε,

*          ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,

*          MINOAN LINES,

*          ΖΑΡΟΣ Α.Ε.,

*          ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ,

*          ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε.,

*          ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

*          ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

*           και το  νέο υποστηρικτή μου JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ