Τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας

Αυτά είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας με βάση την Trivago!!! 2 βρίσκονται στην Κρήτη!!!

Αυτά είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας με βάση την Trivago!!! 2 βρίσκονται στην Κρήτη!!!’

Οι επισκέπτες αποφάσισαν και ανέδειξαν τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα για το 2018. Η trivago, σας τα παρουσιάζει μέσα από έξι διαφορετικές κατηγορίες.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά αξιολογήσαμε τα δεδομένα και τις βαθμολογίες και σας παρουσιάζουμε τους καλύτερους στην ελληνική φιλοξενία. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η trivago, αναγνωρίζει την ποιότητα στη διαμονή των ελληνικών καταλυμάτων και βραβεύει τα καλύτερα καταλύματα για το 2018.

Tα trivago Awards δίνουν τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία να λάβουν αναγνώριση για την σκληρή δουλειά και την αφοσίωση τους, παρέχοντας παραδειγματικές υπηρεσίες και εμπειρίες στους πελάτες τους.

Επιπλέον, τα trivago Awards 2018 δίνουν στους ξενοδόχους την ευκαιρία να προωθήσουν μοναδικά την επιτυχία τους και να τη μοιραστούν με τον ταξιδιωτικό κόσμο, τόσο online όσο και εκτός διαδικτύου.

Ο Johannes Thomas, Διευθύνων Σύμβουλος της trivago N.V, σχολίασε: «Όντας μια ανεξάρτητη πηγή πληροφοριών για το ξενοδοχείο, συγκεντρώνουμε και αναλύουμε πάνω από 175 εκατομμύρια κριτικές ξενοδοχείων. ‘Έτσι, είμαστε σε θέση να μπορούμε να προσδιορίσουμε τα καταλύματα εκείνα τα οποία προσφέρουν στους επισκέπτες τους μια εξαιρετική εμπειρία. Τα trivago Awards μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε και να τιμήσουμε τους σκληρά εργαζόμενους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων που βρίσκονται πίσω από αυτά τα υποδειγματικά καταλύματα. Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να τους ανταμείψουμε για άλλη μια φορά φέτος.»

Αυτές είναι οι έξι κατηγορίες στις οποίες βραβεύτηκαν με τα trivago Αwards 2018 οι Έλληνες ξενοδόχοι

  • Κατηγορία 5 αστέρων
  • Κατηγορία 4 αστέρων
  • Κατηγορία 3 αστέρων
  • Κατηγορία Eναλλακτικό Kατάλυμα
  • Κατηγορία Best Value for Money
  • Καλύτερο ξενοδοχείο προτιμώμενης αλυσίδας στην Ελλάδα

Εδώ μπορείτε να δείτε τους νικητές των βραβείων:

τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας

Αυτά είναι τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας

Αυτή τη χρονιά έχουμε στην αφρόκρεμα των ελληνικών καταλυμάτων τέσσερα ξενοδοχεία από τη νησιωτική Ελλάδα και ένα από την ηπειρωτική.

Δύο ξενοδοχεία τα οποία αναδείχθηκαν κορυφαία στην κατηγορία τους προέρχονται από την Κρήτη. Το Eleonas Country Village στο Ζαρό, το οποίο αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά πρώτο στην κατηγορία 3 αστέρων. Και το Casa Moazzo στο Ρέθυμνο, το οποίο αναδείχθηκε ως το καλύτερο εναλλακτικό κατάλυμα.

Στην κατηγορία 5 αστέρων βραβεύθηκε επίσης για δεύτερη, συνεχή χρονιά το Lindos Blu από τη Ρόδο, ενώ στην κατηγορία 4 αστέρων ξεχώρισε το Astra Suites στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης.

Τέλος οι ταξιδιώτες επέλεξαν ως καλύτερο κατάλυμα στην κατηγορία Best Value for Money το ξενοδοχείο Πύργος Αδράχτι στο Καστράκι, στην Καλαμπάκα.

Μαζί με τα ανεξάρτητα ξενοδοχεία φέτος η trivago βράβευσε και τα καλύτερα αξιολογημένα ξενοδοχεία προτιμώμενων αλυσίδων στην Ελλάδα: