Παίζει ο Γεωργιάδης, χαμός στην προπόνηση

Δεκτή έγινε η ένσταση για την εξάλλειψη της ποινής του Γιώργου Γεωργιάδη, ενώ στην προπόνηση βρέθηκαν 3.000χιλ οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ ενημέρωσε ότι ο παίκτης είναι αθώος για το λόγο ότι δεν υφίσταται θέμα τιμωρίας του μιας και δεν ήταν τίποτα γραμμένο στο φύλλο αγώνα υποστηρίζοντας με τον τρόπο αυτό ότι ο διαιτητής Σταυρίδης είχε επιληφθεί της συγκεκριμένης φάσης. Της προβολής του Γεωργιάδη στον Καράμπελα στο 4΄ του παιχνιδιού μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη στο γήπεδο της Τούμπας. Μετά την σημερινή εξέλιξη η τιμωρία των 5 αγωνιστικών – 3+2 για το λόγο ότι ήταν αρχηγός του ΠΑΟΚ – που είχε επιβληθεί στον Γεωργιάδη δεν υφίσταται πλέον και έτσι έχει αυτομάτως ο ποδοσφαιριστής του “Δικεφάλου” έχει δικαίωμα συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι του γηπέδου της Τούμπας με τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά η απόφασηΚατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις: 1.Εκανε δεκτή, κατά πλειοψηφία, την έφεση του ποδοσφαιριστή Γ. Γεωργιάδη κατά της υπ΄ αριθμ. 60/2008 απόφασης της ΠΕ/Super League. Απαλλάσσει τον ποδοσφαιριστή από κάθε πειθαρχική ποινή“.

Δυναμικό «παρών» έδωσαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στην τελευταία ανοικτή προπόνηση της ομάδας, πριν το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Περίπου 3.000 φίλαθλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» βρέθηκαν στο γήπεδο του αγώνα το απόγευμα της Παρασκευής, ώστε να εμψυχώσουν τους παίκτες και να τους ζητήσουν νίκη στη μεγάλη και κομβικής σημασίας αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους».