Το σεντόνι ξανά στη σέντρα . .

Η μαγεία του Champions League συνεχίζεται με τη φάση των <16> του θεσμού και το μενού της Τρίτης περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις. .

Λίβερπουλ – Ιντερ

Μέχρι πριν από μία τριετία είχαν μία μεγάλη ομοιότητα. Δεν μπορούσαν για περισσότερο από μία δεκαετία να κατακτήσουν το πρωτάθλημα των χωρών τους. Είχαν όμως και μία μεγάλη διαφορά. Η αγγλική ομάδα συνήθιζε να διαπρέπει σε ευρωπαϊκό πεδίο, ενώ η ιταλική παρέπαιε και εκεί. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Λίβερπουλ και Ιντερ, περί ων ο λόγος, διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, σε ένα ζευγάρι αντιθέσεων. Πλέον.

Σάλκε – Πόρτο

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν. Στο γήπεδο στο οποίο η Πόρτο κατέκτησε το δεύτερο Τσάμπιονς Λιγκ (Πρωταθλητριών) της ιστορίας της, το “Σάλκε Αρίνα”, αρχίζει η προσπάθεια των Ιβήρων για εκ νέου κατάκτηση της κορυφής. Απέναντί τους βρίσκεται μία πρωτάρα στο συγκεκριμένο στάδιο του θεσμού, η Σάλκε. Οι Γερμανοί του Μίρκο Σλόμκα, πέτυχαν μόλις πέντε γκολ στη φάση των ομίλων, δέχτηκαν ένα λιγότερο και υπόσχονται μία αμφίρροπη μάχη.

Ρόμα – Ρεάλ Μαδρίτης

Ρόμα και Ρεάλ Μαδρίτης συνθέτουν ένα από τα πλέον υποσχόμενα ζευγάρια της φάσης των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Το «Ολίμπικο» υποδέχεται για έκτη φορά την ισπανική ομάδα, η οποία έχει βάλει στόχο να επιστρέψει στην ευρωπαϊκή κορυφή μετά το 2002. Αντίπαλος ένα συγκρότημα το οποίο δείχνει ότι έχει ελάχιστες πιθανότητες να κατακτήσει κάποιο σοβαρό τρόπαιο αλλά αποτελεί μυστήριο όσον αφορά το που σταματούν οι δυνατότητες παικτών και προπονητή.