Άσπρισαν τα πάντα

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έχουν πλήξει την χώρα τις τελευταίες ώρες οδήγησαν σε αναβολή παιχνιδιών.

Το πυκνό χιόνι που έχει καλύψει τα βόρεια προάστια της Αθήνας και η συνεχιζόμενη, σφοδρή κακοκαιρία, έκαναν αδύνατη την διεξαγωγή της αναμέτρησης μεταξύ της ΑΕΚ και της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ

Την απόφαση για την αναβολή του αγώνα πήρε διαιτητής Δαλούκας, αφού πρώτα επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο με τους υπόλοιπους τρεις επίσημους και έκρινε ότι οι συνθήκες ήταν ακατάλληλες.

 

 

Το ματς αναβλήθηκε για την Δευτέρα (18/2) και την ίδια ώρα, ωστόσο σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΟΑΚΑ είναι και πάλι πολύ δύσκολο να γίνει το παιχνίδι. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής εντός 15 ημερών.

Να σημειωθεί πάντως ότι στην ΑΕΚ δεν επιθυμούν ούτως ή άλλως την διεξαγωγή της αναμέτρησης με την Ξάνθη την Δευτέρα (18/2), καθώς την Τετάρτη (20/2) η ομάδα αναχωρεί για την Ισπανία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Χετάφε για το Κύπελλο UEFA μια μέρα μετά.

 

Το πυκνό χιόνι που είχε καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου Περιστερίου δεν ήταν δυνατό να επιτρέψει τη διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και στον Παναθηναϊκό. Παρά τις προσπάθειες που έκανε ένα εκχιονιστικό μηχάνημα για να καθαρίσει τον αγωνιστικό χώρο, ήταν τόσο πολύ το χιόνι που αυτό στάθηκε αδύνατο να επιτευχθεί. Ως εκ τούτου ο διαιτητής της συνάντησης, Κουκουλάκης, αποφάσισε την οριστική αναβολή της συνάντησης.