Μίλησε με Μπλάτερ, Πλατινί ο Ιωαννίδης

Συνάντηση με τον Μισέλ Πλατινί και τον Σεπ Μπλάτερ, στο περιθώριο του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στη Μόσχα, είχε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης. Ο κ. Ιωαννίδης, ο οποίος βρέθηκε στη ρωσική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι, είχε συνομιλία, κυρίως με τον πρόεδρο της FIFA, για το θέμα […]

Συνάντηση με τον Μισέλ Πλατινί και τον Σεπ Μπλάτερ, στο περιθώριο του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στη Μόσχα, είχε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο κ. Ιωαννίδης, ο οποίος βρέθηκε στη ρωσική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι, είχε συνομιλία, κυρίως με τον πρόεδρο της FIFA, για το θέμα των σχέσεων EΠΟ-Πολιτείας. Ο κ. Μπλάτερ τόνισε πως πρέπει να βρεθεί μία λύση στο θέμα, καθώς η στήριξη της Πολιτείας είναι απαραίτητη για να προχωρήσει η ομοσπονδία.

Το θέμα αυτό θα συζητηθεί στη σύσκεψη των Υπουργών Αθλητισμού των κρατών-μελών της Ε.Ε., τον Σεπτέμβριο στη Γαλλία, όπου αναμένεται να δώσει το παρών και ο Ελβετός «ισχυρός άνδρας» της FIFA.