Σενάρια για Εσπανιόλ και Σεγκούρα

Στη λίστα της διοίκησης της Εσπανιόλ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της βρίσκεται ο Χοσέ Σεγκούρα, σύμφωνα με ΜΜΕ της Καταλονίας. Η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του προπονητή του συλλόγου της Βαρκελώνης, Ερνέστο Βαλβέρδε, στον οποίο πιστώνεται το κακό πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα στο δεύτερο γύρο της Primera Division μένοντας έτσι εκτός Ευρώπης, γίνεται […]

Στη λίστα της διοίκησης της Εσπανιόλ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της βρίσκεται ο Χοσέ Σεγκούρα, σύμφωνα με ΜΜΕ της Καταλονίας.

Η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του προπονητή του συλλόγου της Βαρκελώνης, Ερνέστο Βαλβέρδε, στον οποίο πιστώνεται το κακό πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα στο δεύτερο γύρο της Primera Division μένοντας έτσι εκτός Ευρώπης, γίνεται όλο και μεγαλύτερη και δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν.

Έτσι οι Καταλανοί δεδομένου πως ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού ήταν και ο πρώτος Ισπανός εκτός χώρας που κατέκτησε νταμπλ, δεν αποκλείεται να κινηθούν για την πρόσληψη του, ενώ εξετάζονται και άλλες λύσεις πιθανότατα απ’ την γνώριμη αγορά του ισπανικού πρωταθλήματος.