listen live
ακούτε τώρα: 00:00-08:00

Athletic Music (Athletic Radio 104,2)

listen live
ακούτε τώρα: 00:00-08:00

Athletic Music (Athletic Radio 104,2)

ακολουθεί: 08:00-10:00

Σύνδεση με Real fm- (Καμπουράκης - Λυριτζής)

e-radio logo

Mητρόπουλος: Απέτυχαν τα πλέι-οφ

Με αφορμή το διεθνές τουρνουά τένις που πραγματοποιήθηκε στο «Thalassa Club» βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο ο Βίκτωρας Μητρόπουλος, στην ιδιοκτησία του οποίου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις. Η «Athletic Press» ήταν εκεί και αφού απόλαυσε το πολύ όμορφο περιβάλλον μίλησε με τον άνθρωπο που άλλαξε την εικόνα των ελληνικών γηπέδων και o οποίος με το

Με αφορμή το διεθνές τουρνουά τένις που πραγματοποιήθηκε στο «Thalassa Club» βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο ο Βίκτωρας Μητρόπουλος, στην ιδιοκτησία του οποίου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις. Η «Athletic Press» ήταν εκεί και αφού απόλαυσε το πολύ όμορφο περιβάλλον μίλησε με τον άνθρωπο που άλλαξε την εικόνα των ελληνικών γηπέδων και o οποίος με το «Thalassa Club» φιλοδοξεί να φέρει στην πόλη μας μεγάλες ομάδες της Ευρώπης ώστε να πραγματοποιήσουν το χειμερινό στάδιο της προετοιμασίας τους. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, την περασμένη Τετάρτη δόθηκε “welcome party” για τους αθλητές με την παρουσία του προέδρου της ΕΦΟΑ, Σπύρου Ζανιά και πολλών προσωπικοτήτων του νησιού μας Κύριε Μητρόπουλε, θα ήθελα, καταρχήν να μας πείτε δύο λόγια για το «Thalassa Club»

«Θέλησα να κάνω μια επένδυση στο Ηράκλειο και σκέφτηκα να δημιουργήσω τρία γήπεδα τένις όπου θα είναι κλειστά. Μάλιστα να σας πω πως θα μετατραπούν σε σκεπαστά και θα είναι τα μοναδικά στην Ελλάδα. Παράλληλα δημιουργήθηκε και η «Μινωική Ένωση Τένις» με στόχο να υπάρξει μεγαλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος στο Ηράκλειο».

Ποιοι είναι οι στόχοι σας μέσω του «Θάλασσα Club»; «Εκτός από τα γήπεδα του τένις, υπάρχει θερμαινόμενη πισίνα όπου τον χειμώνα ο κόσμος θα μπορεί να φέρνει τα παιδιά του για εκμάθηση κολύμβησης αλλά και για να περνάει ευχάριστα την ώρα του. Φιλοδοξώ να αναπτύξω στο Ηράκλειο και την Κρήτη μέσω του τένις τον Χειμερινό αθλητισμό. Αυτή την εποχή 4,5 εκατομμύρια άνθρωποι ασχολούνται με το τένις. Γιατί λοιπόν να μην έρθουν στο Ηράκλειο; Μην ξεχνάτε ότι τα πρωταθλήματα της Κεντρικής Ευρώπης σταματούν τον Χειμώνα και οι υποδομές του Ηρακλείου είναι κατάλληλες για να τις φιλοξενήσουν. Θέλουμε να προσελκύσουμε ομάδες όπως η Μπάγερν Μονάχου, η Βέρντερ Βρέμης και η Ρόζενμποργκ. Υπάρχουν άψογα ξενοδοχεία, άριστες αθλητικές εγκαταστάσεις όπως το Παγκρήτιο Στάδιο και το Βαρδινογιάνειο όπου μπορούν αυτοί οι σύλλογοι να προετοιμαστούν κατάλληλα».

Σε σχέση με την θητεία σας στην ΕΠΑΕ κατά την διάρκεια της οποίας έγιναν πολλά έργα στα γήπεδα, βλέπουμε ότι από την Σούπερ Λίγκα δεν γίνονται τέτοιες κινήσεις.

«Τότε φτιάχτηκαν 29 γήπεδα όπου τοποθετήθηκαν πλαστικά καθίσματα. Το 2000 έγιναν έργα στο Ηράκλειο, την Πάτρα, την Καλαμάτα. Τώρα εκτός από τα Ολυμπιακά Ακίνητα δεν ενδιαφέρεται κανένας άλλος για τέτοιες κινήσεις».

Ποια είναι η γνώμη σας για τα πλέϊ όφ;

«Η δημιουργία τους ήταν μια σωστή κίνηση, ωστόσο οι ιθύνοντες απέτυχαν οργανωτικά μια και οι ομάδες που συμμετείχαν εμφανίστηκαν αδιάφορες. Πρέπει να σηκώσουν όλοι τα μανίκια και να δουλέψουν ώστε να υπάρξει βελτίωση του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Τελειώνοντας θα ήθελα το σχόλιο σας για τη ελληνική διαιτησία

« Η Ελληνική διαιτησία βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Εμείς ως ΕΠΑΕ είχαμε στείλει τους κακούς διαιτητές στο σπίτι τους. Νομίζω πως θα πρέπει να γίνουν ανάλογες κινήσεις και να μπει το μαχαίρι στο κόκαλο».