ΠΑΟ: Μπαίνει στο Δ.Σ. ο γιος του Θόδωρου

Άλλο ένα μέλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη, μπαίνει στην πρώτη γραμμή μάχης για τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον Νίκο Βαρδινογιάννη, γιο του αείμνηστου Θεόδωρου Βαρδινογιάννη, προέδρου του ΟΦΗ, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου στο νέο διοικητικό πολυμετοχικό σχήμα του Τριφυλλιού. Η οικογένεια έχει πάρει ήδη την απόφασή της και σύμφωνα με πληροφορίες […]

Άλλο ένα μέλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη, μπαίνει στην πρώτη γραμμή μάχης για τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον Νίκο Βαρδινογιάννη, γιο του αείμνηστου Θεόδωρου Βαρδινογιάννη, προέδρου του ΟΦΗ, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου στο νέο διοικητικό πολυμετοχικό σχήμα του Τριφυλλιού. Η οικογένεια έχει πάρει ήδη την απόφασή της και σύμφωνα με πληροφορίες δεν θεωρείται τυχαίο το γεγονός της παρουσίας του 31χρονου στην συνάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τους Ανδρέα Βγενόπουλο, Νίκο Πατέρα, αφού στόχος ήταν να έχει την πρώτη γνωριμία με τους υποψήφιους μεγαλομετόχους.

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδες αναμένονται εξελίξεις για το νέο πολυμετοχικό Παναθηναϊκό, καθώς θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των στελεχών της Παναθηναϊκής Ενωτικής Κίνησης, ενώ έχει προγραμματιστεί και η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Φαβορί για την προεδρία του νέου πολυμετοχικού Παναθηναϊκού παραμένει ο Νίκος Πατέρας. Στη λίστα με τους παλαιμάχους προστέθηκε το όνομα του πρώην αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Μάνου Μαυροκουκουλάκη.