ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε ο Ρίκκα

Με μία λιτή ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου ποδοσφαιριστή Αντώνη Ρίκκα από τη Skoda Ξάνθη, για τα επόμενα πέντε χρόνια. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: “H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Ρίκκα. Ο 22 ετών μέσος (3/3/1986) θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ για […]

Με μία λιτή ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου ποδοσφαιριστή Αντώνη Ρίκκα από τη Skoda Ξάνθη, για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: “H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Ρίκκα. Ο 22 ετών μέσος (3/3/1986) θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ για τα επόμενα πέντε χρόνια”. Ήταν θέμα ημερών αν όχι ωρών να επισημοποιηθεί και αυτός ο “γάμος” για την ΑΕΚ. Μετά την ανακοίνωση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Δώνη, ο Αντώνης Ρίκκα ήρθε για να ανοίξει τον χορό των φετινών μεταγραφών της ΑΕΚ O ταλαντούχπς μέσος αποκτήθηκε έναντι 600.000 ευρώ από την ακριτική ομάδα και αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα ο νεαρός άσος της ΑΕΚ πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ένωσης στο επίσημο σάιτ του συλλόγου και μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του: “Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της ΑΕΚ που πίστεψαν στις δυνατότητες μου. Το σίγουρο είναι ότι θα δουλέψω πολύ για να δικαιώσω αυτούς που με ξεχώρισαν. Ευχαριστώ την ομάδα μου την Skoda Ξάνθη που με βοήθησε ώστε να ξεχωρίσω και να συνεχίσω σε μια μεγάλη ομάδα. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, στην ΑΕΚ γίνεται εξαιρετική δουλειά, ειδικά με τους νεαρούς σε ηλικία παίκτες όπως είμαι εγώ και αυτό ήταν πολύ σημαντικό κίνητρο για μένα. Είναι πολύ σημαντικό ότι προπονητής μας θα είναι ο κ. Γιώργος Δώνης, ένας Έλληνας προπονητής, που δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και φυσικά αυτό είναι πολύ καλό για μένα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να προσφέρω στην ΑΕΚ όσα περισσότερα μπορώ”.