Πόλο ΟΦΗ: Για την παραμονή στην Λάρισα

Τρία παιχνίδια πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Α2 πόλο ο ΟΦΗ διεκδικεί την παραμονή του στην κατηγορία. Την Κυριακή (1μμ) τον περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στη Λάρισα με την ομώνυμη ομάδα, ενώ θα έχει στο νου του και το παιχνίδι ΝΟΒΑ-ΚΟΠΙ, καθώς οι γηπεδούχοι είναι οι βασικοί συνδιεκδικητές της παραμονής. Η Ομοσπονδία έκανε αποδεκτό […]

Τρία παιχνίδια πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Α2 πόλο ο ΟΦΗ διεκδικεί την παραμονή του στην κατηγορία. Την Κυριακή (1μμ) τον περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στη Λάρισα με την ομώνυμη ομάδα, ενώ θα έχει στο νου του και το παιχνίδι ΝΟΒΑ-ΚΟΠΙ, καθώς οι γηπεδούχοι είναι οι βασικοί συνδιεκδικητές της παραμονής.

Η Ομοσπονδία έκανε αποδεκτό το αίτημα του ΟΦΗ για κοινή ώρα έναρξης των αγώνων της αγωνιστικής. Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ έχει το προβάδισμα στην ισοβαθμία με το ΝΟΒΑ. «Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος είναι λογικό να μεγαλώνει και η αγωνία μας. Πιστεύω ότι τελικά θα τα καταφέρουμε και θα μπορέσουμε και αυτή τη σαιζόν να παραμείνουμε στην κατηγορία» τονίζει ο έφορος πόλο του ΟΦΗ Μιχάλης Σπαγουλάκης.