Συνάντηση Βατσινά-Ξημέρη

Έγγραφο με το οποίο ζητάει συνάντηση με την ΠΑΕ ΟΦΗ προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν τις δυο διοικήσεις έστειλε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ. Παράλληλα για το ίδιο θέμα υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλη Ξημέρη με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Φανούρη Βατσινά και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Αντώνη Καράτζη. Στο μεταξύ […]

Έγγραφο με το οποίο ζητάει συνάντηση με την ΠΑΕ ΟΦΗ προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν τις δυο διοικήσεις έστειλε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.

Παράλληλα για το ίδιο θέμα υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλη Ξημέρη με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Φανούρη Βατσινά και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Αντώνη Καράτζη.

Στο μεταξύ ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ έκανε αποδεκτό σχετικό αίτημα της ΠΑΕ ΟΦΗ για την παραχώρηση 40 αθλητών από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου προκειμένου να επανδρώσουν τα τμήματα που προβλέπει η Σούπερ Λίγκα για το νέο πρωτάθλημα. «Είναι χαρά μας τα παιδιά της ακαδημίας  να έχουν ανοδική πορεία και να αξιοποιούνται στελεχώνοντας κάποια στιγμή την πρώτη ομάδα του συλλόγου μας» τονίζει για το θέμα αυτό ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ,Βασίλης Ξημέρης.   ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ   Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ κάνει γνωστό ότι συμπαρίσταται στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής ώστε το Παγκρήτιο Στάδιο να ανοίξει τις πύλες του επιτέλους στους Ηρακλειώτες και τα αθλητικά σωματεία που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη. «Θα είμαστε δίπλα στις προσπάθειες του Δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη προς την κατεύθυνση αυτή» αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.