Τέλος ο Κατσαβάκης από την Καλαμαριά

Η ολοκλήρωση των προπονήσεων του Απόλλωνα Καλαμαριάς θα σημάνει το τέλος της συνεργασίας με το Μάκη Κατσαβάκη. Ο 55χρονος τεχνικός δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του και μετά από 2,5 χρόνια θα αποτελέσει παρελθόν. “Δεν υπάρχει λόγος να παραμείνω από τη στιγμή που ολοκληρώνονται οι προπονήσεις και σε όλο αυτό το διάστημα δεν είχα […]

Η ολοκλήρωση των προπονήσεων του Απόλλωνα Καλαμαριάς θα σημάνει το τέλος της συνεργασίας με το Μάκη Κατσαβάκη. Ο 55χρονος τεχνικός δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του και μετά από 2,5 χρόνια θα αποτελέσει παρελθόν.

Δεν υπάρχει λόγος να παραμείνω από τη στιγμή που ολοκληρώνονται οι προπονήσεις και σε όλο αυτό το διάστημα δεν είχα ούτε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο“, ανέφερε χαρακτηριστικά εκφράζοντας εμμέσως πλην σαφώς την πικρία του για τη στάση της διοίκησης.

Το… δρόμο του Σερραίου προπονητή αναμένεται να ακολουθήσουν και ορισμένοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εξέφρασαν τη σκέψη τους να κινηθούν δικαστικά προκειμένου να μείνουν ελεύθεροι. Μέχρι στιγμής άλλωστε δεν έχουν λάβει την παραμικρή διαβεβαίωση.