ΠΑΟΚ: Φεύγουν Σάλμον, Ορφανός

Την Τετάρτη υπογράφουν την λύση κοινή συναινέσει των συμβολαίων τους με τον ΠΑΟΚ ο Γκλεν Σάλμον και ο Δημήτρης Ορφανός. Είναι έτοιμα τα συμφωνητικά, αφού διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την καταβολή των δεδουλευμένων τους. Έτσι προστίθενται στους Ηλία Χαραλάμπους, Κυριάκο Τοχούρογλου, Γιώργο Γεωργιάδη, Βιορέλ Φρούνζα και Τόνι Γκονζάλες που αποτελούν ήδη παρελθόν για […]

Την Τετάρτη υπογράφουν την λύση κοινή συναινέσει των συμβολαίων τους με τον ΠΑΟΚ ο Γκλεν Σάλμον και ο Δημήτρης Ορφανός. Είναι έτοιμα τα συμφωνητικά, αφού διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Έτσι προστίθενται στους Ηλία Χαραλάμπους, Κυριάκο Τοχούρογλου, Γιώργο Γεωργιάδη, Βιορέλ Φρούνζα και Τόνι Γκονζάλες που αποτελούν ήδη παρελθόν για τον Δικέφαλο.

Επίσης την Τρίτη κλήθηκε στα γραφεία ο Ρουντ Κνολ για μια πρώτη διερευνητική συζήτηση με τους υπεύθυνους της ομάδας, αφού ούτε αυτός συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα για τη νέα χρονιά.

Την Τετάρτη είναι η τελευταία μέρα των προπονήσεων. Ο Φερνάντο Σάντος την Πέμπτη θα βρίσκεται στην Πορτογαλία, όπου θα δρομολογήσει τις εξελίξεις για την λίστα των δανεικών παικτών που δίνει η Πόρτο (Αντριάνο, Ζοάο Πάολο, Μάρεκ Τσεχ και Μπρούνο Μοράις).