Συνεχίζει με κόκκινα ο Σηφάκης;

Ο Μιχάλης Σηφάκης κατάφερε το προηγούμενο καλοκαίρι να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του με την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Δεν έφτανε μόνο η μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους αλλά ήρθε και ο τραυματισμός του Πάρντο που τον έφερε δεύτερο τερματοφύλακα πίσω από τον Αντώνη Νικοπολίδη. Τα σημερινά δημοσιεύματα θέλουν τους πρωταθλητές Ελλάδας να προχωρούν […]

Ο Μιχάλης Σηφάκης κατάφερε το προηγούμενο καλοκαίρι να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του με την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Δεν έφτανε μόνο η μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους αλλά ήρθε και ο τραυματισμός του Πάρντο που τον έφερε δεύτερο τερματοφύλακα πίσω από τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Τα σημερινά δημοσιεύματα θέλουν τους πρωταθλητές Ελλάδας να προχωρούν στις διαδικασίες απόκτησης του από τον ΟΦΗ και να καταβάλλουν τις 300.000 ευρώ ωστόσο φαίνεται ότι δεν είναι όλα τόσα σίγουρα.

Μπορεί από τον Ολυμπιακό να διαρρέει ότι ήρθαν σε επαφή με τους διοικούντες του ΟΦΗ ωστόσο την ίδια ώρα στην Κρητική ομάδα δηλώνουν άγνοια τονίζοντας ότι μέχρι σήμερα δεν έχει μιλήσει κανένας μαζί τους από την πλευρά των ερυθρόλευκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ίδια ώρα ο μάνατζερ του 24χρονου τερματοφύλακα δεν έχει καμία ενημέρωση από τον Ολυμπιακό για το μέλλον του ενώ ούτε τον ίδιο τον Σηφάκη έχουν ενοχλήσει για να τον ενημερώσουν τι θα γίνει με την επόμενη περίοδο.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στην αποπομπή του Ίλια Ίβιτς από την ομάδα καθώς ο Σέρβος είχε ήδη εισηγηθεί την παραμονή του Ηρακλειώτη τερματοφύλακα.