Τα ξαναείπαν Τζίγκερ-Βγενό

Τελείωσε η συνάντηση των δύο ανδρών (κράτησε περίπου τέσσερις ώρες) σχετικά με τις λεπτομέρειες που αφορούν στο πλάνο της διοίκησης και στην πολυμετοχικότητα του συλλόγου. Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος συναντήθηκαν στα γραφεία του ομίλου του πρώτου με τις διοικητικές εξελίξεις να είναι το κύριο θέμα συζήτησης. Δεν είναι λίγα τα θέματα που απασχολούν τους […]

Τελείωσε η συνάντηση των δύο ανδρών (κράτησε περίπου τέσσερις ώρες) σχετικά με τις λεπτομέρειες που αφορούν στο πλάνο της διοίκησης και στην πολυμετοχικότητα του συλλόγου. Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος συναντήθηκαν στα γραφεία του ομίλου του πρώτου με τις διοικητικές εξελίξεις να είναι το κύριο θέμα συζήτησης.

Δεν είναι λίγα τα θέματα που απασχολούν τους δύο άνδρες αναφορικά με τη νέα τάξη πραγμάτων που θα ισχύσει στους Πράσινους. Κανείς, ίσως να μην περίμενε το πόσο καλά θα εξελισσόταν το πρώτο τους ραντεβού, στο οποίο υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων. Στο νέο ραντεβού σχεδιάζεται με κάθε λεπτομέρεια το νέο διοικητικό μοντέλο και προγραμματίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις ενόψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο τελευταίο κεφάλαιο ανήκει και το θέμα του προπονητή. Αξίζει να σημειωθεί πως Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος δεν έκαναν καμία δήλωση κατά την έξοδό τους.

Οι δύο κινήσεις που απαιτούνται Πολύ κοντά στην υλοποίησή του, όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται το δόγμα ενιαίος και αδιαίρετος Παναθηναϊκός. Για να πραγματοποιηθεί αυτό χρειάζεται, από τη μία να συμμετάσχουν στην κίνηση της πολυματοχικότητας οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι και από την άλλη, ο Ερασιτέχνης να ανοίξει τις πόρτες του σε όλους τους φίλους του Τριφυλλιού που επιθυμούν να συμμετάσχουν. Πιο συγκεκριμένα, οι αδελφοί Γιαννκόπουλοι καλούνται μετά τους Νίκο Πατέρα, Ανδρέα Βγενόπουλο, Θόδωρο Βενιάμη και Αρη Βωβό, να αγοράσουν ποσοστό των μετοχών των Πρασίνων. Εκτός αυτού, η οικογένεια Βαρδινογιάννη, όπως και η Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση θέλουν ανοίγοντας τις πόρτες τους στους… απλούς φίλους του Παναθηναϊκού να αποκτήσει ο σύλλογος λαϊκή βάση ενόψει τις μετακόμισης όλων των τμημάτων στο καινούριο σπίτι, στον Βοτανικό. Ο επικεφαλής της ΠΕΚ, Ανδρέας Βγενόπουλος, έχει κάνει ήδη ανοικτή πρόσκληση στη διοίκηση του Ερασιτέχνη και τον Θανάση Γιαννακόπουλο, στην πρώτη του Συνέντευξη Τύπου, στις 24 Ιανουαρίου. Το ίδιο είχε κάνει νωρίτερα και ο Τζίγκερ, ο οποίος μάλιστα είχε προτείνει να γίνουν μέλη του συλλόγου με δικά του έξοδα εγγραφής και συνδρομής όλοι οι παλαίμαχοι παίκτες της ομάδας.

Οι πρώτες συζητήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση έχουν ήδη πραγματοποιηθεί ανεπίσημα με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Θανάσης Γιαννακόπουλος θα μεταφέρει το θέμα σε κάποιο από τα επόμενα διοικητικά συμβούλια. Η πρόταση περιλαμβάνει ετήσια συνδρομή της τάξεως των 30-40 ευρώ και να μην είναι αναγκαίο τίποτα παραπάνω από μια υπέυθυνη δήλωση, αφού στην παρούσα φάση για να γίνει ένας φίλαθλος μέλος χρειάζεται να περιμένει ένας μήνας για να συνεδριάσει το Δ.Σ., ενώ επίσης θα πρέπει δύο μέλη του ερασιτέχνη να εισηγηθούν την εγγραφή του! Αυτή τη στιγμή τα μέλη του Α.Ο. εί ναι περίπου 2.000, όμως με την απλοποίηση της διαδικασίας και τοποθέτηση μιας προσιτής τιμής (τώρα είναι 300 ευρώ η εγγραφή και 180 η ετήσια συνδρομή) θα αποτυπωθεί το πλήθος των Πράσινων οπαδών.