Παρουσιάστηκε ο Αναστόπουλος

Η «μετά Βαζάκα» εποχή στον Ιωνικό, άρχισε την Τρίτη (13/05), υπό την ευθύνη της νέας τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, την οποία αποτελούν ο Νίκος Αναστόπουλος και οι συνεργάτες του, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (γυμναστής) και Γιάννης Παπαμιχαήλ (προπονητής τερματοφυλάκων). Το Νίκο Αναστόπουλο, παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Μανώλης Τσαχειλίδης, λέγοντας τα εξής: “Στο ποδόσφαιρο, […]

Η «μετά Βαζάκα» εποχή στον Ιωνικό, άρχισε την Τρίτη (13/05), υπό την ευθύνη της νέας τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, την οποία αποτελούν ο Νίκος Αναστόπουλος και οι συνεργάτες του, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (γυμναστής) και Γιάννης Παπαμιχαήλ (προπονητής τερματοφυλάκων).

Το Νίκο Αναστόπουλο, παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Μανώλης Τσαχειλίδης, λέγοντας τα εξής: “Στο ποδόσφαιρο, αν τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά, αυτός που πληρώνει πάντα το μάρμαρο είναι ο προπονητής. Αυτό έγινε και με τον κ. Βαζάκα, καθώς τα αποτελέσματα, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, δεν ήταν αυτά που περιμέναμε όλοι μας”.

“Από σήμερα προπονητής σας είναι ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος για μένα είναι ο καλύτερος Ελληνας προπονητής. Είναι ένας άνθρωπος που έχει παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό και γνωρίζει άριστα τη μυρωδιά των αποδυτηρίων, τον τρόπο σκέψης και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών”.

“Πρέπει να σας πω ότι ο κ. Αναστόπουλος πήρε το ρίσκο να αναλάβει τον Ιωνικό σε μια δύσκολη στιγμή και μόλις πέντε αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Γνωρίζει τις δυσκολίες του εγχειρήματος, αλλά το έκανε γιατί πιστεύει σε εσάς και στις δυνατότητές σας και στο ότι μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας για άνοδο στη Super League. Φροντίστε να τον δικαιώσετε, για να δικαιωθείτε και εσείς οι ίδιοι” .

Από την πλευρά του, ο νέος προπονητής του Ιωνικού, περιορίστηκε μόνο στα τυπικά, αφού αύριο θα μιλήσει αναλυτικά στους παίκτες του και θα τους αναλύσει τη δική του φιλοσοφία: Γνωρίζω τους περισσότερους από εσάς και τις δυνατότητες που έχετε. Θέλω να ξέρετε ότι σας υπολογίζω όλους και θέλω να υπερβάλετε εαυτούς στα πέντε ματς που απομένουν. Αύριο θέλω να βρίσκεστε μια ώρα νωρίτερα από την προπόνηση στο γήπεδο, προκειμένου να μιλήσουμε αναλυτικά και ουσιαστικά για τον τρόπο που θα δουλέψουμε, ενώ θα έχω και κατ ιδίαν συζητήσεις με όλους σας. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους τα βρίσκω μόλις σε πέντε λεπτά”.

Αμέσως μετά άρχισε η προπόνηση υπό τις οδηγίες του γυμναστή, Δημήτρη Κωνσταντόπουλου και στη συνέχεια οι παίκτες έπαιξαν διπλό, με τον «μουστάκια» να παρακολουθεί και να «καταγράφει» τα πάντα.

Για το ματς με τον Ηλυσιακό, ο Νίκος Αναστόπουλος δεν θα έχει στη διάθεση του, τους τιμωρημένους από κάρτες, Σαπάνη, Πουλόπουλο και τους τραυματίες, Γκόγκα, Βουρεξάκη, Ξενίδη και Πούτα, ενώ αντίθετα επανέρχεται ο Φαμπίνιο που εξέτισε την ποινή του.

Τέλος, για τους Ουκάρ και Γκρανέρο, που συμπλήρωσαν τέσσερις και επτά κάρτες αντίστοιχα, αποφασίστηκε να εκτίσουν την ποινή τους στους αγώνες με Καστοριά (Ουκάρ) και Γιάννινα/Καστοριά (Γκρανέρο).