Μικτές ΕΠΣΗ: Ώρα τελικού

Με στόχο να επιστρέψουν στο Ηράκλειο με δύο προκρίσεις σε τελικούς αναχωρούν οι Μικτές νέων και παίδων της ΕΠΣΗ όπου την Τετάρτη θα αγωνιστούν στα ημιτελικά του Ενωσιακού πρωταθλήματος.

Τον μεγαλύτερο αγώνα μέχρι τον επόμενο δίνουν οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ νέων και παίδων. Τα Ηρακλειώτικα συγκροτήματα παίζουν την Τετάρτη τον αγώνα τους για πρόκριση στους δύο τελικούς της διοργάνωσης.

Οι νέοι του Κώστα Τσαγκαράκη αγωνίζονται στις 15.00 με αντίπαλο την Εύβοια ενώ στον τελικό τους περιμένει η ομάδα των Σερρών που απέκλεισε με την σειρά της στα ημιτελικά την Λάρισα.

Οι παίδες του Δημήτρη Επταμηνιτάκη παίζουν δύο ώρες νωρίτερα με αντίπαλο τις Σέρρες και θέλει να κόψει την επικείμενη επιθυμία των αντιπάλων τους να κάνουν το 2 στα 2 σε τελικούς του Ενωσιακού πρωταθλήματος.

Οι αποστολές της ΕΠΣΗ αναχωρούν αύριο το απόγευμα και τις απαρτίζουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Παίδες: Σαμαριτάκης(Εργοτέλης), Παναγόπουλος(Αθλόπολις), Κορτσινίδης(Κεραυνός), Μαρινάκης(Ηρόδοτος), Κουκάκης(ΟΦΗ), Δαφνομίλης(Αθλόπολις), Τζανακάκης(ΠΑΝΟΜ), Τσατσάκης(Εργοτέλης), Δωματάς(Εργοτέλης), Δαμανάκης(ΟΦΗ), Χαρμπής(Κεραυνός), Νταβιγλάκης(Εργοτέλης), Πρωτογεράκης(Εργοτέλης), Μπουχαλάκης(Εργοτέλης), Γιακουμάκης(Λίντο), Κασαπάκης(Κεραυνός), Φυτίλης(ΟΦΗ), Σταθάκης(ΟΦΗ).

Νέοι: Κουρεπίνης(Κεραυνός), Σπανός(Ηρόδοτος), Δασκαλάκης Π.(ΑΕΔΑ), Ρουμπάκης(Ασίτες), Σταυρουλάκης(Κεραυνός), Προβιδάκης(Ν.Ηροδότου), Αποστολάκης Β.(Χερσόνησος), Καπετανάκης(Μοχός), Ζαφείρης(Ηρόδοτος), Χρυσοφάκης(Εργοτέλης), Παπαδογιαννάκης(Εργοτέλης), Ανυφαντάκης(Εργοτέλης), Αποστολάκης Αν.(Εργοτέλης), Μπέρκης(ΟΦΗ), Μανουσάκης(ΟΦΗ), Σπυριδάκης(ΟΦΗ), Καντιδάκης(ΟΦΗ).