Πρωταθλητής Κρήτης ο ΟΦΗ στο βόλει παμπαίδων

«Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και τον προπονητή της ομάδας το Νικήτα Νικητάκη».Με τη φράση αυτή ο έφορος βόλεϊ του ΟΦΗ Γιάννης Δανδής συνεχή την ομάδα των Παμπαιδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κρήτης. Ο ΟΦΗ που είχε κερδίσει με 3-1 το Αρκάδι στον πρώτο τελικό, χρειαζόταν δυο σετ για να κατακτήσει τον τίτλο. Τελικά πηρέ […]

«Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και τον προπονητή της ομάδας το Νικήτα Νικητάκη».Με τη φράση αυτή ο έφορος βόλεϊ του ΟΦΗ Γιάννης Δανδής συνεχή την ομάδα των Παμπαιδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κρήτης.

Ο ΟΦΗ που είχε κερδίσει με 3-1 το Αρκάδι στον πρώτο τελικό, χρειαζόταν δυο σετ για να κατακτήσει τον τίτλο. Τελικά πηρέ τη νίκη με 3-2 τετ μετά από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και κατέκτησε τον τίτλο.

Παρ’ότι αιφνιδιαστικέ από τον αντίπαλο που πηρέ τα δυο πρώτα σετ, συνήλθε και έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του κερδίζοντας τα τρία επόμενα σετ. «Κατακτούμε ένα τίτλο στην υποδομή μετά το 2002 όπου είχαμε πάρει το πρωτάθλημα εφήβων. Πιστεύω ότι αυτή η φουρνιά των Παμπαίδων που είναι αθλητές γεννημένοι το 1993-94 αξίζει προσοχής. Είναι παιδιά με ταλέντο, είναι δεμένοι μεταξύ τους και πιστεύω ‘ότι κάποιοι από αυτούς θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα τα επόμενα χρόνια»προσθέτει ο κ. Δανδάλης. Τα σετ:15-25,15-25,25-13,28-26,18-16.