Γαλανόλευκο φιλικό

Το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ και οι εργαζόμενοι θα δώσουν φιλικό αγώνα με την ομάδα του Συνδέσμου Φίλων Εθνικής Ελλάδος “Γαλανόλευκος Φάρος”. Το φιλικό, 90λεπτης διάρκειας, γίνεται με αφορμή την αδερφοποίηση του “Γαλανόλευκου Φάρου” με τον ΟΦΗ, με τον οποίο θα αγωνιστεί και ο Νίκος Νιόπλιας, […]

Το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ και οι εργαζόμενοι θα δώσουν φιλικό αγώνα με την ομάδα του Συνδέσμου Φίλων Εθνικής Ελλάδος “Γαλανόλευκος Φάρος”.

Το φιλικό, 90λεπτης διάρκειας, γίνεται με αφορμή την αδερφοποίηση του “Γαλανόλευκου Φάρου” με τον ΟΦΗ, με τον οποίο θα αγωνιστεί και ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε με την Εθνική Ελπίδων. Μάλιστα πριν από 20 ημέρες είχε βρεθεί στην προπόνηση της Κρητικής ομάδας ο Νίκος Φλεκας, ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου όπου συζήτησε με τον Φανούρη Βατσινά τις λεπτομέρειες της διεξαγωγής του φιλικού παιχνιδιού.

“Είμαστε πανέτοιμοι”

Στο μεταξύ, σε 30 μέρες από τώρα 300 Κρητικοί του γαλανόλευκου Φάρου, μαζί με τα τύμπανά τους και την αγάπη τους για την Εθνική μας, θα προσπαθήσουν να είναι ο 12ος παίκτης της πρωταθλήτριας Ευρώπης στα γήπεδα της Αυστρίας, στο Σάλτσμπουργκ. Στόχος τους είναι να βοηθήσουν την Εθνική μας ομάδα να προχωρήσει στην επόμενη φάση και αν θέλει ο Θεός να φτάσουν και στις 29 Ιούνη στον τελικό της Βιέννης.

Με κεντρικό σύνθημα “Οπου και να παίζεις πάντα θα σ’ακολουθώ”, ο Γαλανόλευκος Φάρος καλεί όλους τους Ελληνες να αγκαλιάσουν την Εθνική μας, ενώ ενημερώνει πως… “σαν Γαλανόλευκος Φάρος πλέον υπάρχουν μόνο 10 εναπομείναντες θέσεις για τη 12ημερη εκδρομή μας που αφορά και τα τρία παιχνίδια του ομίλου και 20 θέση για την 8ημερη. Ραντεβού στην Αυστρία!”

Δύο εκδρομές για Αυστρία διοργανώνει ο “Γαλανόλευκος φάρος”

Οι φίλοι της Εθνικής ομάδας μετρούν ήδη αντίστροφα για την έναρξη του Euro 2008 στο οποίο η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Η δίψα μεγάλης μερίδας κόσμου να βρεθεί στο Σάλτσμπουργκ όπου θα δώσει τα παιχνίδια της πρώτης φάσης η Εθνική είναι …δεδομένη. Ο σύνδεσμος φιλάθλων Εθνικής ομάδας «Γαλανόλευκος φάρος» που εδρεύει στα Χανιά της Κρήτης βρίσκεται πάντα κοντά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Κατά τη διάρκεια των προκριματικών του Euro 2008 οργάνωσε εκδρομές σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια και φυσικά το ίδιο έκανε και για την τελική φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.

Οι υπεύθυνοι του συνδέσμου έχουν ήδη διοργανώσει δύο εκδρομές. Η πρώτη από αυτές είναι 12ήμερη και αρχίζει στις 9 Ιουνίου του 2008, μία μέρα πριν από το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής με αντίπαλο τη Σουηδία. Οι συμμετέχοντες θα αναχωρήσουν από το Ηράκλειο και θα επιστρέψουν στην Κρήτη στις 20 του μήνα. Η εκδρομή αυτή στοιχίζει 1730 ευρώ συν 270 ευρώ η δαπάνη για τα εισιτήρια.

Η δεύτερη εκδρομή που έχει διοργανώσει ο σύνδεσμος είναι 8ήμερη (αφορά τα δύο τελευταία παιχνίδια της πρώτης φάσης) και αρχίζει στις 13 Ιουνίου (πάλι αναχώρηση από το Ηράκλειο και επιστροφή στις 20 του μήνα). Στοιχίζει 1320 ευρώ συν 180 η δαπάνη για τα εισιτήρια.