Θρήνος στο Βέλγιο για Στέρκελε

Ο Βέλγος επιθετικός της Κλαμπ Μπριζ σκοτώθηκε τα ξημερώματα, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και ακολούθησε πρόσκρουση σε παρακείμενο δένδρο. Όπως ανέφεραν ιατρικές πηγές, ο θάνατος του διεθνούς άσου ήταν ακαριαίος. Ο Στέρκελε ήταν μόλις 26 ετών (14/3/1982) και βρισκόταν στο μέσο μίας αξιόλογης καριέρας. Πέρυσι, είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο βελγικό πρωτάθλημα […]

Ο Βέλγος επιθετικός της Κλαμπ Μπριζ σκοτώθηκε τα ξημερώματα, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και ακολούθησε πρόσκρουση σε παρακείμενο δένδρο. Όπως ανέφεραν ιατρικές πηγές, ο θάνατος του διεθνούς άσου ήταν ακαριαίος.

Ο Στέρκελε ήταν μόλις 26 ετών (14/3/1982) και βρισκόταν στο μέσο μίας αξιόλογης καριέρας. Πέρυσι, είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο βελγικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Γκέρμιναλ (21 γκολ), προκαλώντας το ενδιαφέρον της Κλαμπ Μπριζ, η οποία προχώρησε στην απόκτησή του.

Αν και η πορεία της Μπριζ στο φετινό πρωτάθλημα δεν ήταν καλή, ο Στέρκελε, που είχε έξι διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική Βελγίου, πέτυχε 11 τέρματα και οδήγησε την ομάδα του στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.