Ηρακλής: Έτοιμος να αναλάβει ο Ρεμός

Μετά τη σημερινή συνέλευση της ΠΑΕ Ηρακλής, αυτό που ουσιαστικά μένει είναι ότι, όπως όλα δείχνουν, ανοίγει πλέον ο δρόμος για τη μεταβίβαση των μετοχών από τον Γιώργο Σπανουδάκη στον Αντώνη Ρέμο. Η είδηση πριν από τη συνέλευση ήταν το γεγονός ότι ο Ερασιτέχνης, που κατέχει το 10% των μετοχών, δεν είχε σκοπό να ψηφίσει […]

Μετά τη σημερινή συνέλευση της ΠΑΕ Ηρακλής, αυτό που ουσιαστικά μένει είναι ότι, όπως όλα δείχνουν, ανοίγει πλέον ο δρόμος για τη μεταβίβαση των μετοχών από τον Γιώργο Σπανουδάκη στον Αντώνη Ρέμο.

Η είδηση πριν από τη συνέλευση ήταν το γεγονός ότι ο Ερασιτέχνης, που κατέχει το 10% των μετοχών, δεν είχε σκοπό να ψηφίσει υπέρ της απαλλαγής του Γιώργου Σπανουδάκη. Τελικά ο ίδιος, δια του εκπροσώπου του, ουσιαστικά αυτό-απαλλάχθηκε για τα πεπραγμένα του στην ΠΑΕ Ηρακλής. Επιπλέον, εγκρίθηκε ισολογισμός που καταδεικνύει «άνοιγμα» 5 εκατ. ευρώ, ενώ τέθηκε επί τάπητος και το θέμα των μηνύσεων του κ. Σπανουδάκη δια του δικηγόρου του, κ. Καρπετόπουλου, κατά των Τσουρέκα, Στοφορόπουλου για συκοφαντική δυσφήμηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έδωσαν το «παρών» τόσο ο κ. Αντώνης Ρέμος, όσο και ο κ. Ξανθόπουλος, αν και παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποί τους. Η επόμενη συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου, οπότε και θα υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις, αφού αναμένεται να επικυρωθεί η μεταβίβαση, ενώ θα προκύψει και το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ηρακλής, πρόεδρος του οποίου θα είναι ο Αντώνης Ρέμος.