Προς κατάργηση τα πλέι-οφ

Βραχεία ζωή φαίνεται πως θα έχουν τα ελληνικά πλέι-οφ. Ο νεοσύστατος «θεσμός» δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, ούτε από πλευράς ενδιαφέροντος του κοινού, αλλά ούτε και από πλευράς εσόδων. Τα κέρδη από την καθιέρωσή τους περιορίστηκαν απλώς στην ύπαρξη ανταγωνισμού και ενδιαφέροντος λίγο-πολύ από όλες τις ομάδες μέχρι και την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του […]

Βραχεία ζωή φαίνεται πως θα έχουν τα ελληνικά πλέι-οφ. Ο νεοσύστατος «θεσμός» δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, ούτε από πλευράς ενδιαφέροντος του κοινού, αλλά ούτε και από πλευράς εσόδων.

Τα κέρδη από την καθιέρωσή τους περιορίστηκαν απλώς στην ύπαρξη ανταγωνισμού και ενδιαφέροντος λίγο-πολύ από όλες τις ομάδες μέχρι και την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Όλα δείχνουν πως στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας θα τεθεί επί τάπητος το θέμα κατάργησης των πλέι-οφ, ενώ λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο της ριζικής αναδιάρθρωσής τους. Ήδη, αρκετά στελέχη της διοργανώτριας αρχής παραδέχονται πως το εγχείρημα απέτυχε, άποψη με την οποία συμφωνεί η συντριπτική πλειονότητα ποδοσφαιριστών, προπονητών, αλλά και φιλάθλων.