Πανιώνιος: Κοντά σε Μπάρκογλου

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν σύντομα όσον αφορά στην υπόθεση του ενδιαφέροντος του Πανιωνίου για τον Γιώργο Μπάρκογλου. Στο περιθώριο του αγώνα των πλέι οφ μεταξύ των “κυανερύθρων” και του Αρη, υπήρξε συνάντηση ανθρώπων του Πανιωνίου με την πλευρά του παίκτη, από την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, βγήκαν θετικά μηνύματα. Ο υποβιβασμός του Απόλλωνα της Καλαμαριάς […]

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν σύντομα όσον αφορά στην υπόθεση του ενδιαφέροντος του Πανιωνίου για τον Γιώργο Μπάρκογλου. Στο περιθώριο του αγώνα των πλέι οφ μεταξύ των “κυανερύθρων” και του Αρη, υπήρξε συνάντηση ανθρώπων του Πανιωνίου με την πλευρά του παίκτη, από την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, βγήκαν θετικά μηνύματα.

Ο υποβιβασμός του Απόλλωνα της Καλαμαριάς οδηγεί τον 29χρονο μεσοεπιθετικό σε εξεύρεση ομάδας της Super League και βάσει των εμφανίσεών του στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, δεν θα δυσκολευτεί να βρει. Η ομάδα του Εβαλντ Λίνεν φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και μετά από τη συνάντηση των δύο πλευρών είναι πιθανό αυτό να πάρει μία πιο επίσημη μορφή.

Από τη στιγμή που βρεθεί η “χρυσή τομή” με τους “Πόντιους”, τότε ο Μπάρκογλου μπορεί να επιστρέψει στην Αθήνα, ωστόσο ίσως χρειαστεί να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ για να οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις.