Σφυρίζει Ευρώπη ο Κουκουλάκης

Παιχνίδι του κυπέλλου Ιντερτότο θα σφυρίξει ο Μιχάλης Κουκουλάκης όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Ο Ηρακλειώτης διαιτητής θα διευθύνει παιχνίδι για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης τον προσεχή Ιούνιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: Η UEFA ενημέρωσε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ότι οι διαιτητές Δ. Καλόπουλος, Μ. Κουκουλάκης θα διευθύνουν αγώνες για τον 1ο γύρο του […]

Παιχνίδι του κυπέλλου Ιντερτότο θα σφυρίξει ο Μιχάλης Κουκουλάκης όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Ο Ηρακλειώτης διαιτητής θα διευθύνει παιχνίδι για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης τον προσεχή Ιούνιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η UEFA ενημέρωσε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ότι οι διαιτητές Δ. Καλόπουλος, Μ. Κουκουλάκης θα διευθύνουν αγώνες για τον 1ο γύρο του Intertoto Cup. Ειδικότερα, ο κ. Καλόπουλος θα είναι διαιτητής στον δεύτερο αγώνα των ομάδων που εκπροσωπούν τη Μολδαβία και την Αρμενία. Βοηθοί του θα είναι οι κ. Δ. Παπαδόπουλος-Λ. Βασιλειάδης. Ο κ. Κουκουλάκης θα διευθύνει τον πρώτο αγώνα μεταξύ ομάδων από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη και το Μαυροβούνιο, με βοηθούς τους κ. Χρ. Ακρίβο-Αθ. Νικολακόπουλο.