Δημούτσος: Ευχαριστήθηκα τα ντέρμπι

Ο Ελίνι Δημούτσος μίλησε στο περιοδικό “Sporty” για το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό και τις εμπειρίες του από την πρώτη χρονιά θητείας του. Αναλυτικά η συνέντευξη του νεαρού μέσου: – Η διαφορά από κατηγορία σε κατηγορία είναι χαώδης; “Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει χαώδης διαφορά, αλλά υπάρχει. Για να παίξεις καλά σε υψηλό επίπεδο […]

Ο Ελίνι Δημούτσος μίλησε στο περιοδικό “Sporty” για το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό και τις εμπειρίες του από την πρώτη χρονιά θητείας του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του νεαρού μέσου:

– Η διαφορά από κατηγορία σε κατηγορία είναι χαώδης; “Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει χαώδης διαφορά, αλλά υπάρχει. Για να παίξεις καλά σε υψηλό επίπεδο χρειάζεσαι μυαλό. Να σκέφτεσαι πιο γρήγορα αυτό που θέλεις να κάνεις. Σημαντικό ρόλο επίσης παίζουν η τακτική και η ταχύτητα”.

– Και πώς καταφέρνεις να επιζήσεις; “Ακολουθείς τον ρυθμό των υπολοίπων και δίνεις πάντα σημασία στην προπόνηση. Με σκληρή δουλειά στην προπόνηση μπορείς να καταφέρεις πολλά”.

– Ποιο ματς ευχαριστήθηκες μέχρι σήμερα περισσότερο απ’ όλα φέτος στον Παναθηναϊκό; “Αυτό που θυμάμαι ότι ευχαριστήθηκα ήταν αυτό με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Και με τον Ολυμπιακό θα έλεγα, διότι τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι”.

– Πώς αισθάνθηκες στην πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό; Ετρεμες; “Είχα πολύ άγχος. Ηταν το πρώτο μου ματς με τον Παναθηναϊκό στη μεγάλη κατηγορία και μάλιστα πρώτη αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν έτρεμα, αλλά είχα άγχος”.

– Ενιωθες ότι είχες μειωμένη απόδοση εξαιτίας του άγχους; “Δεν έχεις μειωμένη απόδοση, αλλά δεν συμμετέχεις τόσο πολύ στο παιχνίδι, όπως θα μπορούσες. Κυρίως αυτό γίνεται στον επιθετικό τομέα, ωστόσο μετά το 15λεπτο το ξεπερνάς”.

– Καβάλησες ποτέ το καλάμι; “Προσωπικά δεν το πιστεύω. Δεν έχω αλλάξει από την ημέρα που πήγα στον Παναθηναϊκό. Απλώς πρέπει να προσέχεις λίγο αυτά που λες και κάνεις”.