Στο επίκεντρο ο Κούμαν

Ο Ρόναλντ Κούμαν απολύθηκε πρόσφατα από την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια, όμως δεν πρόκειται να μείνει για πολύ καιρό άνεργος. Σύμφωνα με τον ατζέντη του, ο Ολλανδός προπονητής έχει δεχθεί έξι προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του… Οι πέντε εξ αυτών είναι από συλλόγους και η μία αφορά Εθνική ομάδα. Ο 45χρονος τεχνικός παραιτήθηκε […]

Ο Ρόναλντ Κούμαν απολύθηκε πρόσφατα από την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια, όμως δεν πρόκειται να μείνει για πολύ καιρό άνεργος. Σύμφωνα με τον ατζέντη του, ο Ολλανδός προπονητής έχει δεχθεί έξι προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του… Οι πέντε εξ αυτών είναι από συλλόγους και η μία αφορά Εθνική ομάδα.

Ο 45χρονος τεχνικός παραιτήθηκε από την Αϊντχόφεν στις 31 Οκτωβρίου του 2007 προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της Βαλένθια, που είχε δείξει την πόρτα της εξόδου στον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες. Ο Ρόναλντ Κούμαν, όμως, απολύθηκε στις 21 Απριλίου 2008, μετά την κάκιστη πορεία της ισπανικής ομάδας στην Primera Division, αν και με τον Ολλανδό στον πάγκο, οι “νυχτερίδες” κατέκτησαν το Κύπελλο Ισπανίας στις 16 Απριλίου κόντρα στη Χετάφε (νίκη με 3-1). Πάντως, δεν πρόκειται να μείνει για πολύ καιρό δίχως δουλειά, καθώς ο ατζέντης του Ολλανδού προπονητή, Γκερ Λάγκεντικ, δήλωσε πως έχει δεχθεί ήδη έξι προσφορές. “Οι προτάσεις καταφθάνουν. Από τότε που ο Ρόναλντ αποχώρησε από τη Βαλένθια, πέντε σύλλογοι και μία ποδοσφαιρική ομοσπονδία κτύπησαν την πόρτα μου. Δεν χρειάζεται να αποκαλύψω σε ποιο στάδιο βρίσκεται το ενδιαφέρον τους. Ο Ρόναλντ, πάντως, θέλει να ξεκουραστεί για κάποιους μήνες πριν αρχίσει κάτι νέο στην προπονητική καριέρα του“, τόνισε χαρακτηριστικά.