ΠΑΟ: Φουλάρει για Κλέιτον-Λάζαρο

Ο Παναθηναϊκός δεν θα περιμένει να γίνει «πολυμετοχικός» για να δείξει τα δόντια του στο μεταγραφικό παζάρι. Δύο ονόματα που κάνουν «γκελ», ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Σίλβα Κλέιτον, είναι στο στόχαστρο του Τριφυλλιού και είναι πολύ πιθανό να ντυθούν στα πράσινα το φετινό καλοκαίρι. Ανθρωπος του Τριφυλλιού έχει προσεγγίσει δύο φορές τη διοίκηση του […]

Ο Παναθηναϊκός δεν θα περιμένει να γίνει «πολυμετοχικός» για να δείξει τα δόντια του στο μεταγραφικό παζάρι. Δύο ονόματα που κάνουν «γκελ», ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Σίλβα Κλέιτον, είναι στο στόχαστρο του Τριφυλλιού και είναι πολύ πιθανό να ντυθούν στα πράσινα το φετινό καλοκαίρι.

Ανθρωπος του Τριφυλλιού έχει προσεγγίσει δύο φορές τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και, παρότι από τη Θεσσαλονίκη επιμένουν ότι δεν υπάρχει συμφωνία, στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι προσεχώς θα προκύψουν νέα.

Οσον αφορά το μέτωπο Κλέιτον, οι Πράσινοι φαίνεται να έχουν κάνει τα «κουμάντα» τους. Η πρόταση του Βγενόπουλου πριν από δύο εβδομάδες μπορεί να φαινόταν ανεδαφική, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο, το σκηνικό είναι ιδανικό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Βραζιλιάνος «άρεσε» στον Πεσέιρο, αλλά, και δίχως τον Πορτογάλο στο τιμόνι του Παναθηναϊκού, το «φλερτ» μπορεί να μετουσιωθεί σε «γάμο»! Ετρεξε με την ομάδα ο Εκι Τρέξιμο με τους ποδοσφαιριστές της υπόλοιπης ομάδας έκανε ο Εκι Γκονζάλες, δείχνωντας πως σιγά σιγά, ίσως θεωρηθεί και πάλι μέλος της ομάδας. Στη συνέχεια ο Αργεντίνος μέσος προπονήθηκε και πάλι μόνος του.