Προτάθηκε Σέρβος στον ΠΑΟΚ

Ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας χρονιάς έχει αρχίσει και όπως είναι λογικό οι προτάσεις ποδοσφαιριστών στα γραφεία της ΠΑΕ φτάνουν με καταιγιστικό ρυθμό. Μία από αυτές είναι για τον Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς του Ερυθρού Αστέρα. Ο 24χρονος αρχηγός των ερυθρόλευκων της Σερβίας αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, είναι διεθνής ενώ έχει φορέσει το περιβραχιόνιο με […]

Ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας χρονιάς έχει αρχίσει και όπως είναι λογικό οι προτάσεις ποδοσφαιριστών στα γραφεία της ΠΑΕ φτάνουν με καταιγιστικό ρυθμό.

Μία από αυτές είναι για τον Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς του Ερυθρού Αστέρα. Ο 24χρονος αρχηγός των ερυθρόλευκων της Σερβίας αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, είναι διεθνής ενώ έχει φορέσει το περιβραχιόνιο με την Εθνική Ελπίδων.

Θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σερβίας και η τιμή του είναι απαγορευτική (κοστολογείται στα 3 εκατομμύρια ευρώ), ωστόσο στον δικέφαλο συζητούν για την περίπτωση δανεισμού του. Μάλιστα, το ταξίδι του Ζήση Βρύζα στη Σερβία έγινε γι’αυτόν τον λόγο και μένει να δούμε τις εξελίξεις τις επόμενες μέρες.