Με Φίτεσε η φιέστα στις 4 Μαΐου

Οριστικοποιήθηκε η φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 36ου πρωταθλήματος. Την Κυριακή 4 Μαΐου, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό αγώνα την ολλανδική Φίτεσε και θα έχουν την ευκαιρία να «σηκώσουν» την «κούπα» του πρωταθλητή και να γιορτάσουν μαζί με τον κόσμο τους, που αναμένεται να γεμίσει το Καραϊσκάκη. Πέρα από τον εορταστικό χαρακτήρα […]

Οριστικοποιήθηκε η φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 36ου πρωταθλήματος. Την Κυριακή 4 Μαΐου, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό αγώνα την ολλανδική Φίτεσε και θα έχουν την ευκαιρία να «σηκώσουν» την «κούπα» του πρωταθλητή και να γιορτάσουν μαζί με τον κόσμο τους, που αναμένεται να γεμίσει το Καραϊσκάκη.

Πέρα από τον εορταστικό χαρακτήρα της αναμέτρησης πάντως, ο Χοσέ Σεγκούρα θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα συμπεράσματά του, καθώς οι παίκτες πρέπει να μείνουν σε εγρήγορση εν όψει του τελικού Κυπέλλου με τον Άρη, στις 17 Μαΐου. Στο διάστημα αυτό, είναι πολύ πιθανό να δώσουν και κάποια ακόμη φιλικά παιχνίδια. Τα εισιτήρια Σχετικά με τα εισιτήρια της φιέστας, όπως ανακοινώθηκε η διάθεση τους ξεκινά από αύριο, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: “Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Super League για την Αγωνιστική Περίοδο 2007 – 2008, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων OLYMPIACOS – VITESSE, την Κυριακή 04/05/2008 στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί:

Μέσω Internet από το επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, www.olympiacos.org, από την Πέμπτη 24/04 επιλέγοντας τιμή εισιτηρίου και θύρα.

Κάθε φίλαθλος δικαιούται έως δύο (2) εισιτήρια.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από τα επανδρωμένα εκδοτήρια από την Παρασκευή 02/05 και ώρες 10:00 – 18:00, με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας και Αποδεικτικού Αγοράς.

Από τα εκδοτήρια του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, από την Τετάρτη 30/04 και ώρες 10:00 – 18:00.

Τιμές εισιτηρίων: 10 €, 15 €

Την Πέμπτη 1η Μαΐου τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά”.