Ατρόμητος: Χωρίς Κάμπος η προπόνηση

 Υπό τις οδηγίες του Σταύρου Ηλιόπουλου έγινε η προπόνηση του Ατρομήτου την Μ. Τετάρτη το πρωί. Ο Πάουλο Κάμπος απουσίαζε από το αθλητικό κέντρο καθώς το πρωί είχε συνάντηση με τον τιμ μάνατζερ Γιάννη Αγγελόπουλο για το μέλλον του στην ομάδα. Μετά το πέρας της συνάντησης ο Βραζιλιάνος προπονητής φερόταν να είναι χολωμένος από αυτά […]

 Υπό τις οδηγίες του Σταύρου Ηλιόπουλου έγινε η προπόνηση του Ατρομήτου την Μ. Τετάρτη το πρωί. Ο Πάουλο Κάμπος απουσίαζε από το αθλητικό κέντρο καθώς το πρωί είχε συνάντηση με τον τιμ μάνατζερ Γιάννη Αγγελόπουλο για το μέλλον του στην ομάδα.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Βραζιλιάνος προπονητής φερόταν να είναι χολωμένος από αυτά που άκουσε. Από την ΠΑΕ δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση, είναι όμως κοινός τόπος ότι ο Γιώργος Σπανός δεν επιθυμεί τη συνέχεια της συνεργασίας με τον Κάμπος. Εχει όμως συμβόλαιο μαζί του, οπότε ο συμβιβασμός αναμένεται να είναι επώδυνος οικονομικά.

Oι παίκτες θα προπονηθούν και τη Μ. Πέμπτη και ακολούθως θα είναι ελεύθεροι μέχρι και την Τρίτη του Πάσχα για να περάσουν τις γιορτινές μέρες με τις οικογένειές τους.