Κλείνει Κλέιτον ο Παναθηναϊκός;

Η χθεσινή εξέλιξη στα διοικητικά του Παναθηναϊκού και η ανοικτή πρόσκληση του Γιάννη Βαρδινογιάννη προς κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει στα κοινά της ομάδας ίσως φέρουν άμεσα εξελίξεις και στα μεταγραφικά του «τριφυλλιού». Χθεσινές πληροφορίες από τη Λάρισα ανέφεραν ότι, εφόσον ο Ανδρέας Βγενόπουλος μπει στη διοίκηση του Παναθηναϊκού (συμμετέχοντας στην αύξηση κεφαλαίου της ΠΑΕ), τότε […]

Η χθεσινή εξέλιξη στα διοικητικά του Παναθηναϊκού και η ανοικτή πρόσκληση του Γιάννη Βαρδινογιάννη προς κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει στα κοινά της ομάδας ίσως φέρουν άμεσα εξελίξεις και στα μεταγραφικά του «τριφυλλιού».

Χθεσινές πληροφορίες από τη Λάρισα ανέφεραν ότι, εφόσον ο Ανδρέας Βγενόπουλος μπει στη διοίκηση του Παναθηναϊκού (συμμετέχοντας στην αύξηση κεφαλαίου της ΠΑΕ), τότε θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιη και η «μετακόμιση» του Βραζιλιάνου Κλέιτον Σίλβα  στον Παναθηναϊκό. Το «σενάριο» αγοράς του Κλέιτον από τον Ανδρέα Βγενόπουλο «έπαιζε» δυνατά τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο με τα μέχρι πρότινος δεδομένα ουδείς μπορούσε να φανταστεί πως θα μπορούσε να προχωρήσει. Κι αυτό διότι ακόμη και αν ο ιδρυτής της ΠΕΚ αγόραζε τον παίκτη, ο Κλέιτον δεν… είχε ομάδα για να παίξει (σε αυτή την περίπτωση λέγεται πως ο Βγενόπουλος είχε προτείνει στον παίκτη να μείνει στους «βυσσινί» για έναν ακόμη χρόνο με αυξημένες αποδοχές).

Πλέον από χθες τα δεδομένα άλλαξαν και ο επιτελικός μέσος της Λάρισας θα πρέπει να θεωρείται «καπαρωμένος» από τον Παναθηναϊκό (έναντι ενός ποσού γύρω στα 2,2 με 2,3 εκατ. ευρώ).