Στους 4 οι Μικτές Νέων και Παίδων

Οι νέοι επικράτησαν με 1-0 της ΕΠΣΑΝΑ με γκολ του Ζαφείρη και οι παίδες με το ίδιο σκορ του Πειραιά με σκόρερ τον Γιακουμάκη.

Και οι δυο ομάδες θα παίξουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης την επόμενη Τετάρτη.

Την πρόκριση για τους τέσσερις του Ενωσιακού πρωταθλήματος πήραν οι ομάδες νέων και παίδων της ΕΠΣΗ. Η πρόκριση των ομάδων του Νομού Ηρακλείου αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία για το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο που βλέπει για ακόμα μια χρονιά τις ομάδες του στην τελική φάση. Οι μικτές ομάδες θα αγωνιστούν την επόμενη Τετάρτη στα ημιτελικά. Οι νέοι με τον νικητή του ζευγαριού Εύβοια-Αρκαδία και οι παίδες με τις Σέρρες.

Ηράκλειο-ΕΠΣΑΝΑ 1-0 Οι νέοι του Κώστα Τσαγκαράκη αγωνίστηκαν στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς στα Χανιά με αντίπαλο την ομάδα της Ανατολικής Αττικής και επικράτησαν με 1-0 με γκολ του Ζαφείρη στο 43΄. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 30΄ με το σουτ του Λεμονή που έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Ρουμπάκης. Δεκατρία λεπτά αργότερα ο Ζαφείρης μετά από ωραία ατομική προσπάθεια έκανε το σουτ ανοίγοντας το σκορ. Λίγο πριν την λήξη του αγώνα ο Αντώνης Αποστολάκης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της ΕΠΣΑΝΑ. Η ομάδα του Κώστα Τσαγκαράκη θα αντιμετωπίσει την επόμενη Τετάρτη τον νικητή του ζευγαριού Εύβοια-Αρκαδία.

ΕΠΣΗ: Κουρεπίνης, Ζουρλαντώνης, Χαλκιαδάκης(91΄ Καντιδάκης), Δασκαλάκης, Ρουμπάκης, Ανυφαντάκης, Χρυσοφάκης(84΄ Σπυριδάκης), Μανουσάκης, Προβιδάκης, Μπέρκης(68΄ Αποστολάκης Αν.), Ζαφείρης

ΕΠΣΑΝΑ: Φιλιππόπουλος, Μαρκόγιαννης, Αλεξιάδης, Ευαγγέλιου, Σιδερόπουλος, Βοργιάς, Λεμονής, Μαρινάκης(51΄ Φατσής), Παπαδόπουλος, Οικονομίδης(60΄ Ορφανός), Ταχλιχτσής(71΄ Κοντογιαννόπουλος).

Πειραιάς-Ηράκλειο 0-1 Η ομάδα του Δημήτρη Επταμηνιτάκη πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Ενωσιακού πρωταθλήματος με τη νίκη του με 1-0 με γκολ του Γιακουμάκη στο 47΄. Η ΕΠΣΗ θα αντιμετωπίσει την επόμενη Τετάρτη στους 4 της διοργάνωσης την ομάδα των Σερρών.

Ηράκλειο: Παναγόπουλος, Πρωτογεράκης, Τζανακάκης, Κορτσινίδης, Μαρινάκης, Κασαπάκης, Γιακουμάκης, Νταβιγλάκης(80΄ Κουκάκης), Δαμανάκης(71΄ Τσατσάκης), Μπουχαλάκης(61΄ Χαρμπής), Δωματάς.