Σπανός: Ο Ατρόμητος θα ανέβει αμέσως

Ετοιμος να δημιουργήσει μία ομάδα που θα επιστρέψει άμεσα στη Σούπερ Λίγκα παρουσιάστηκε ο Γιώργος Σπανός μιλώντας το βράδυ της Μ.Δευτέρας στην τηλεοπτική εκπομπή του Ατρομήτου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έκανε την αυτοκριτική του και παρουσίασε τα πρώτα πλάνα του για την ομάδα της νέας σεζόν. Aναλυτικά, οι κυριότερες δηλώσεις του «Ο Ατρόμητος είναι ομάδα […]

Ετοιμος να δημιουργήσει μία ομάδα που θα επιστρέψει άμεσα στη Σούπερ Λίγκα παρουσιάστηκε ο Γιώργος Σπανός μιλώντας το βράδυ της Μ.Δευτέρας στην τηλεοπτική εκπομπή του Ατρομήτου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έκανε την αυτοκριτική του και παρουσίασε τα πρώτα πλάνα του για την ομάδα της νέας σεζόν.

Aναλυτικά, οι κυριότερες δηλώσεις του

«Ο Ατρόμητος είναι ομάδα προδιαγραφών Σούπερ Λίγκας. Στους ποδοσφαιριστές δεν θέλω να κάνω καμία κριτική, αναλαμβάνω εγώ εξ΄ολοκλήρου την ευθύνη. Οι παίκτες και οι προπονητές ήταν όλοι δικές μου επιλογές».

«Θα πω μπροστά ώστε να φτιάξουμε μία ομάδα για να επιστρέψουμε στη Σούπερ Λίγκα. Στη ζωή μου έχω μάθει να μη σκύβω το κεφάλι. Πικράναμε όμως πολύ τον κόσμο και αυτό είναι κάτι που με στενοχωρεί. Είμαι πάντως οπλισμένος με πιστή και μεγάλο εγωισμό».

«Για τη νέα χρονιά θα επιλέξουμε παίκτες που θα γουστάρουν να παίζουν στον Ατρόμητο, να έχουν φιλοδοξίες να πάνε ψηλά την ομάδα. Το ρόστερ θα αλλάξει σε σημαντικό βαθμό, το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα. Σε πρωταγωνιστικό ρόλο θα βάλουμε τη νέα γενιά ενώ θα κρατήσουμε και τους έμπειρους παίκτες».

«Αυτοκτονήσαμε φέτος. Θέλαμε τρεις πόντους τις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Χρειαζόταν…μεγάλη προσπάθεια για να πέσουμε. Βγάλαμε τα μάτια μας μόνοι μας και αρχίζουμε την κριτική από το σπίτι μας. Αισθάνομαι προδόμενος από πολλούς και πολλά. Εγώ πάντως κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια».