Ίβανσιτς: Δυνατός στην έδρα του ο Άρης

Για το εναρκτήριο ματς του Παναθηναϊκού στην φάση των πλέι οφ εναντίον του Άρη στην Θεσσαλονίκη, τοποθετήθηκε σε δήλωση που φιλοξενείται στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο Αντρέας Ίβανσιτς. Ο Αυστριακός μέσος των «πράσινων» τόνισε πως το παιχνίδι της Τετάρτης δεν είναι καθόλου εύκολο για το «τριφύλλι» μιας και οι «κιτρινόμαυροι» παρουσιάζονται πολύ δυνατοί στο «Κλεάνθης […]

Για το εναρκτήριο ματς του Παναθηναϊκού στην φάση των πλέι οφ εναντίον του Άρη στην Θεσσαλονίκη, τοποθετήθηκε σε δήλωση που φιλοξενείται στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο Αντρέας Ίβανσιτς.

Ο Αυστριακός μέσος των «πράσινων» τόνισε πως το παιχνίδι της Τετάρτης δεν είναι καθόλου εύκολο για το «τριφύλλι» μιας και οι «κιτρινόμαυροι» παρουσιάζονται πολύ δυνατοί στο «Κλεάνθης Βικελίδης». «Έχουμε παίξει ήδη δύο φορές με τον Αρη και τους έχουμε νικήσει, αλλά το ματς στη Θεσσαλονίκη δεν θα είναι καθόλου εύκολο, γιατί είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους», είπε ο Ίβανσιτς που δήλωσε αναφορικά με την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος πως «το πρωτάθλημα τελείωσε πολύ άσχημα».