Αστραπιαία αντίδραση ΕΠΟ για Ντέμη

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΕΠΟ στα όσα είπε εναντίον αυτής, αλλά και του προέδρου της, Βασίλη Γκαγκάτση, ο Ντέμης Νικολαΐδης στην ομιλία του προς τους παίκτες της ΑΕΚ στην προπόνηση της Τρίτης. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να οδηγήσει στα δικαστήρια τον κ. Νικολαΐδη, καθώς χαρακτηρίζει ύβρη τα όσα ισχυρίστηκε ο τελευταίος. Αναλυτικά η […]

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΕΠΟ στα όσα είπε εναντίον αυτής, αλλά και του προέδρου της, Βασίλη Γκαγκάτση, ο Ντέμης Νικολαΐδης στην ομιλία του προς τους παίκτες της ΑΕΚ στην προπόνηση της Τρίτης. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να οδηγήσει στα δικαστήρια τον κ. Νικολαΐδη, καθώς χαρακτηρίζει ύβρη τα όσα ισχυρίστηκε ο τελευταίος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Η αμετροέπεια του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Θεμιστοκλή Νικολαΐδη, ξεπέρασε κάθε ανεκτό όριο. Τα όσα είπε στη συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τον πρόεδρό της, αποτελούν ύβρη η οποία δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη. Το λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη ενώπιον της οποίας ο κύριος Νικολαϊδης θα κληθεί να αποδείξει τα λεγόμενά του. Υ.Γ.: Επί των όσων είπε ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΚ Ριβάλντο, δεν επιθυμούμε να απαντήσουμε όπως θα του άξιζε, σεβόμενοι την ποδοσφαιρική ιστορία του, την οποία ο ίδιος καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να απαξιώσει».