Ενδιαφέρον Ηρακλή για Ταραλίδη

Το ελληνικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και όσες ομάδες δεν συμμετέχουν στα πλέι-οφ έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μια από αυτές είναι και ο Ηρακλής. Ο Γηραιός λίγες ημέρες μετά το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου “χτύπησε” την πόρτα του Γιάννη Ταραλίδη. Το φλερτ των δύο πλευρών ωστόσο χρονολογείται από το […]

Το ελληνικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και όσες ομάδες δεν συμμετέχουν στα πλέι-οφ έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μια από αυτές είναι και ο Ηρακλής. Ο Γηραιός λίγες ημέρες μετά το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου “χτύπησε” την πόρτα του Γιάννη Ταραλίδη.

Το φλερτ των δύο πλευρών ωστόσο χρονολογείται από το περσινό καλοκαίρι όταν η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενδιαφέρθηκε και τότε για τον έμπειρο μέσο ωστόσο τον κέρδισε στην …γωνία ο ΟΦΗ.

Ο ίδιος ο Ταραλίδης τιμώντας τον λόγο του και κάνοντας πράξη αυτά που δήλωσε στον Athletic Radio 104,2 είπε στους ανθρώπους του Ηρακλή ότι δίνει το πρώτο λόγο στον ΟΦΗ και στην συνέχεια σε όποιον ενδιαφερόμενο υπάρξει.