Μάρκες: Χαρούμενος στον Ηρακλή

Δικαιωμένος με την απόφασή του να αγωνιστεί στον Ηρακλή αισθάνεται ο Φερνάντο Μάρκες. Με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis», ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, αλλά και τη θετική πορεία της στον δεύτερο γύρο. «Η χρονιά ήταν πολύ καλή και αυτό το μαρτυράει το […]

Δικαιωμένος με την απόφασή του να αγωνιστεί στον Ηρακλή αισθάνεται ο Φερνάντο Μάρκες. Με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis», ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, αλλά και τη θετική πορεία της στον δεύτερο γύρο. «Η χρονιά ήταν πολύ καλή και αυτό το μαρτυράει το ότι έπαιξα σχεδόν σε όλα τα ματς. Είμαι ευχαριστημένος από αυτό που έπαιξε η ομάδα στο β’ γύρο. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Είμαι της φιλοσοφίας ότι μια ομάδα πρέπει να στηρίζεται σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά πρέπει να ενισχύεται με κάποιες μεταγραφές. Όμως το μέλλον είναι στις ακαδημίες. Δεν θέλω να μείνω στα λόγια, οι πράξεις δείχνουν αν ήμαστε ικανοί.

Παλέψαμε για τον κάθε βαθμό που πήραμε, κανείς δεν μας χάρισε βαθμούς. Πρακτικά την επόμενη χρονιά θα δείξουμε πολλά. Όπως γίνεται στο ποδόσφαιρο σε όλα τα μέρη του κόσμου, μπορεί άλλες ομάδες να δείξουν ενδιαφέρον για έναν παίκτη.

Εγώ ανήκω στον Ηρακλή, με βοήθησε να αναδειχθώ. Αν έρθουν προσφορές από άλλες ομάδες, θα το εξετάσει ο Ηρακλής. Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τον κ. Πεντράθα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Αν και δεν ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση πάντα, μου έδειξε εμπιστοσύνη», τόνισε κλείνοντας ο Μάρκες.