Επικυρώθηκε η βαθμολογία

Επικυρώθηκε, όπως αναμενόταν μετά την απόρριψη της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων του Απόλλωνα Καλαμαριάς, από την ολομέλεια του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας η βαθμολογία του πρωταθλήματος, όπως διαμορφώθηκε μετά την 30η αγωνιστική. Αυτό σημαίνει πως και τυπικά ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής, τουλάχιστον μέχρι να εκδικαστεί η κύρια υπόθεση Βάλνερ από το Διεθνές Δικαστήριο της Λωζάννης, όταν […]

Επικυρώθηκε, όπως αναμενόταν μετά την απόρριψη της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων του Απόλλωνα Καλαμαριάς, από την ολομέλεια του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας η βαθμολογία του πρωταθλήματος, όπως διαμορφώθηκε μετά την 30η αγωνιστική.

Αυτό σημαίνει πως και τυπικά ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής, τουλάχιστον μέχρι να εκδικαστεί η κύρια υπόθεση Βάλνερ από το Διεθνές Δικαστήριο της Λωζάννης, όταν και θα τελεσιδικήσει η υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε να μην επικυρωθεί η βαθμολογία, αλλά δεν πλειοψήφησε, ενώ ο Παναθηναϊκός και η Λάρισα λέγεται πως έριξαν… λευκό. Αξίζει να σημειωθεί πως οι πλευρές ΑΕΚ και Ολυμπιακού προσήλθαν με τους δικηγόρους τους, ενώ απουσίαζε η Καλαμαριά.