Πετυχημένη η παρουσία του Παγκρήτιου

Με επιτυχία συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σκοποβολής ο Α.Σ. Παγκρήτιος.

 

Με τη μεγαλύτερη αριθμητικά συμμετοχή και με πλήρεις ομάδες σε όλα τα αγωνίσματα και κατηγορίες συμμετείχε ο Παγκρήτιος Α.Σ. στους πανελλήνιους αγώνες αεροβόλων όπλων. Τους αγώνες διοργάνωσε η σκοπευτική ομοσπονδία Ελλάδας ( ΣΚΟΕ) το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα στην Αττική . Οι φετινοί αγώνες ήταν οι πιο πολυπληθής τόσο σε επίπεδο συμμετοχών όσο και αθλητών, κάτι που δείχνει ότι κάτι αρχίζει και αλλάζει στο άθλημα προς το καλύτερο ενόψει των ολυμπιακών αγώνων,  αν και έλειπαν οι υψηλές επιδόσεις . Ο Παγκρήτιος ήταν η μόνη ομαδική εκπροσώπηση του νομού μας αλλά και της Κρήτης ολόκληρης,  μαζί με ένα μόνο σκοπευτή από το Ρέθυμνο. Κάτι λυπηρό και αποκαρδιωτικό αν σκεφτεί κανείς την πληθώρα των συλλόγων της Κρήτης που δραστηριοποιούνται στο άθλημα. Αγωνιστικά τώρα, άτυχος ο Βλαχάκης Μάνος στο αεροβόλο πιστόλι εφήβων που έχασε τη συμμετοχή του στον τελικό του αγωνίσματος για ένα δεκάρι, αφού ισοβάθμησε με τον 8ο. Έκπληξη η επίδοση του Ζεάκη Παναγιώτη που με την 1η του συμμετοχή σε αγώνες τέτοιου επιπέδου στο τυφέκιο εφήβων έχοντας ψυχραιμία και αυτοσυγκέντρωση του χάρισαν το 543/600 και τη 13η θέση. Ο Κοσκινάς Γιώργος αθλητής και προπονητής του συλλόγου με την επίδοση του 556/600 έκανε  ατομικό ρεκόρ και την καλύτερη επίδοση ανάμεσα στους αθλητές του Παγκρήτιου στο αγώνισμα του αεροβόλου πιστολιού ανδρών.

Πολύ καλή και η παρουσία των πρωτοεμφανιζόμενων νεανίδων Τσαγκατάκη Μαρία , Τσάκα Χριστίνα και Καλαϊτζάκη Κατερίνα, του έφηβου Καλυβιανάκη Μιχάλη και των «παλιών» εφήβων Βερτούδου Κώστα, Λεκάκη Αντώνη, των νεανίδων Τσιντάρη Κωνσταντίνα και Πρινάρη Ελένη , που οι μεν «νέοι» στήθηκαν πολύ καλά, ενώ οι δε «παλιοί» ελεώ μαθημάτων και διαβάσματος δεν έφτασαν τις υψηλές τους επιδόσεις. Οι γυναίκες τώρα, Παπαδάκη Μαρία, Κουλιεράκη Χρύσα και Μαυρογιαννάκη Σόνια και οι άντρες Μπινυχάκης Κώστας, Μαρκογιαννάκης Ανταλκίδας, Λεκάκης Γιάννης, Μαρής Γιώργος και Παπαδάκης Σταματογιώργης  έκανα μια καλή παρουσία χωρίς όμως να γίνει κάποια ξεχωριστή επίδοση από κανένα.

Επισυνάπτονται φωτογραφίες. 1. Κουλιεράκη Χρύσα (κατηγορία γυναικών) 2. Λεκάκης Αντώνης (κατηγορία εφήβων) 3. Πρινάρη Ελένη (κατηγορία νεανίδων) 4. Ομαδική νεανίδων – εφήβων – γυναικών και προπονητών Κοσκινά Γιώργου και Μαρκογιαννάκη Ανταλκίδα