Ελευθερόπουλος κατά Ριβάλντο

Ο Έλληνας τερματοφύλακας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “SuperΣΠΟΡ FM” υπογράμμισε πως οι μεγάλοι παίκτες πρέπει να σέβονται τις ομάδες που αγωνίστηκαν στο παρελθόν, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές πρέπει να δείχνουν σεβασμό στο παρελθόν τους. Καταλαβαίνω την πίκρα και την στεναχώρια του. Είναι ανεπίτρεπτο να βγαίνει ο Ριβάλντο και να δείχνει με τα δάχτυλα 4 […]

Ο Έλληνας τερματοφύλακας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “SuperΣΠΟΡ FM” υπογράμμισε πως οι μεγάλοι παίκτες πρέπει να σέβονται τις ομάδες που αγωνίστηκαν στο παρελθόν, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές πρέπει να δείχνουν σεβασμό στο παρελθόν τους. Καταλαβαίνω την πίκρα και την στεναχώρια του. Είναι ανεπίτρεπτο να βγαίνει ο Ριβάλντο και να δείχνει με τα δάχτυλα 4 και να φορά μπλούζα για την τεσσάρα. Έλεος.

Ο Ολυμπιακός βοήθησε τον Ριβάλντο να ξαναγεννηθεί κι αυτό έλεγαν και στην ιταλική τηλεόραση όταν έπαιζε στους ερυθρολεύκους. Μ’ αυτές του τις κινήσεις κατέρριψε από μόνος του έναν μύθο. Χαρακτήρισα την κίνηση με τα δάχτυλα άστοχη και με την μπλούζα εντελώς άστοχη”.

Σχετικά με τους προσωπικούς του στόχους ο “Έλε” δήλωσε: “Έχω ακόμα δύο χρόνια στην Ιταλία και είμαι χαρούμενος στην Σιένα”.