Πανιώνιος:”Να κλείσουμε στόματα”

Απάντηση στην έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί την τελευταία εβδομάδα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, έδωσαν με κοινή τους δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας οι παίκτες του Πανιωνίου. Πιο αναλυτικά στην δήλωση αναφέρουν:Μετά από τη σημερινή συνάντηση, που είχαμε με διοικητικά στελέχη της ομάδας μας, θα θέλαμε να δηλώσουμε τα ακόλουθα, προς τους […]

Απάντηση στην έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί την τελευταία εβδομάδα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, έδωσαν με κοινή τους δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας οι παίκτες του Πανιωνίου.

Πιο αναλυτικά στην δήλωση αναφέρουν:Μετά από τη σημερινή συνάντηση, που είχαμε με διοικητικά στελέχη της ομάδας μας, θα θέλαμε να δηλώσουμε τα ακόλουθα, προς τους φιλάθλους του Πανιωνίου: “Όλη αυτή την εβδομάδα διαβάζουμε και ακούμε, και εμείς, διάφορες διαδόσεις, αναφορικά με το παιχνίδι της Κυριακής, ενώ έχουμε μάθει και για τις “ασυνήθιστα” χαμηλές αποδόσεις της τυχόν ήττας της ομάδας μας, στη στοιχηματική αγορά. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως το παιχνίδι αυτό δεν είναι για εμάς απλά ο «τελικός» του πρωταθλήματος, αλλά ο αγώνας στον οποίο, πάνω από κάθε βαθμολογικό ενδιαφέρον, «παίζεται» η προσωπική και αθλητική αξιοπρέπειά μας. Θέλουμε να είστε βέβαιοι πως όλα αύτα μας έχουν πεισμώσει ακόμα περισσότερο και πως θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να κερδίσουμε το παιχνίδι και να πανηγυρίσουμε μια ακόμα επιτυχία της ομάδας μας, επιστεγάζοντας όλους τους κόπους που καταβάλαμε τη φετινή χρονιά. Δεν ξέρουμε αν τελικά θα τα καταφέρουμε, ξέρουμε όμως πως μετά το παιχνίδι θέλουμε, πάνω από όλα, να μπορούμε να κοιτάμε ο ένας τον άλλο στα μάτια. Στη δύσκολη αυτή προσπάθειά μας, σας καλούμε να μην αφήσετε ούτε ένα απούλητο εισιτήριο, να γεμίσετε το γήπεδο και να μας βοηθήσετε να κλείσουμε, για μια ακόμα φορά, τα τελευταία δύο χρόνια, τα στόματα αυτών που δεν έχουν καταλάβει πόσο διαφορετικός και μεγάλος είναι πλέον ο Πανιώνιος. Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή για να μας κάνετε και να σας κάνουμε περήφανους”.