AEΚ: Προσπάθεια παραμονής του Καλόν

Εμπρακτα αποδεικνύεται η επιθυμία του Μοχάμεντ Καλόν να παραμείνει στην ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια και το τελικό ραντεβού ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και τον Ντέμη Νικολαΐδη θα πραγματοποιηθεί μέσα στον επόμενο μήνα. Η εικόνα της Ενωσης στα τελευταία ματς, η ανταγωνιστικότητά της αλλά και η οργάνωση που έχει αποκτήσει σε όλα τα επίπεδα, είναι […]

Εμπρακτα αποδεικνύεται η επιθυμία του Μοχάμεντ Καλόν να παραμείνει στην ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια και το τελικό ραντεβού ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και τον Ντέμη Νικολαΐδη θα πραγματοποιηθεί μέσα στον επόμενο μήνα. Η εικόνα της Ενωσης στα τελευταία ματς, η ανταγωνιστικότητά της αλλά και η οργάνωση που έχει αποκτήσει σε όλα τα επίπεδα, είναι μερικοί από τους λόγους που ο μάνατζερ του επιθετικού από τη Σιέρα Λεόνε, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Ελλάδα. Οπως αποκάλυψε η «Εξέδρα», ο εκπρόσωπος του πρώην άσου της Ιντερ ταξίδεψε με την αποστολή των Κιτρινόμαυρων στη Θεσσαλονίκη και μετά την επιστροφή, έγινε η πρώτη συνάντηση με τη διοίκηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών με σκοπό την επέκταση της συνεργασίας του διεθνή στράικερ, έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αναμένεται να συναντηθούν ξανά μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία που θα φέρει τον Καλόν με κανονική μεταγραφή στο έμψυχο δυναμικό των Κιτρινόμαυρων. Αξίζει να σημειωθεί πως οι οικονομικές απαιτήσεις του 28χρονου άσου είναι περίπου 700.000 ευρώ ετησίων, ενώ επιθυμεί να μπει στο συμβόλαιό του (εφόσον υπάρξει συμφωνία), μπόνους για επίτευξη στόχων.

Την ίδια στιγμή και ενώ όλοι στην ΑΕΚ κινούνται σε ρυθμούς Αστέρα Τρίπολης και CAS, τα σενάρια από το εξωτερικό θέλουν την ομάδα να κινείται σε διάφορα μεταγραφικά μέτωπα. Κάποια από αυτά αναφέρουν οτι ο Αγγελος Μπασινάς επιθυμεί τον επαναπατρισμό του, σενάριο που συνδέεται με πιθανή απόκτησή του από την Ενωση, ενώ ανοικτό μένει και το θέμα με τον Τζέφερσον. Ο τερματοφύλακας της Τραμπζονσπόρ, που έχει προταθεί στην ΑΕΚ, προέρχεται από περίοδο αγωνιστικής απραξίας και στους Κιτρινόμαυρους, αν και δεν αποκλείουν την περίπτωσή του, δε δείχνουν διατεθειμένοι να βιαστούν. Ενα ακόμα σενάριο έκανε την Τετάρτη (16/04) την εμφάνισή του και ανέφερε το όνομα του αριστερού μπακ της Σάντος, Κάρλος Αντράντε Σόουζα, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα από καμία πλευρά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook